Fridaynight

Okey, kvällen har bestått av- just det. Så ska det låta=) Har även hunnit med att städa lite.
Efter skolan idag gick jag och Sanna och satte oss på Furan, jättemysigt och framförallt varmt. Har sommaren redan kommit? Skönt var det iallafall, och jag vill rekommendera kulglassen där-prova citron/lakrits, verkligen läskande!
Imorgon väntar fotbollscup hela dagen, och lite Valbo på kvällen, det blir nog mysigt. Hela laget är nog förväntasfulla just nu, vi har nämligen fått beskedet att vi fått en ny tränare, från Iggesund. Lät som om han vra bra och taggad, men återstår att se.

En inte så rolig sak är att jag bär på en konstig känsla, vet inte vad det är. Kan ha mina aningar, men jag är inte den som pratar om saker som grämer mig. Men det kan bero på mig själv i ett av fallen, jag har betett mig barnsligt och ångrar det nog. Men vi har iallafall tur med vädret!!

ja hur blev det med mitt löfte

Imorse klev jag upp 45 min innan min buss skulle gå kvart över 8, skickade ett sms till min mentor och frågade om jag var ledig på förmiddagen efterssom de andra har trafikantkunskap, inget svar. När jag suttit på bussen i 5-10 min så får jag reda på att jag var ledig. Var bara att kliva av bussen och gå hem=) haha, inte coolt! Så nu har jag suttit och pluggat lite sen dess, kikat runt lite och då fann jag detta youtubeklipp. vi är några i klassen bla som ska söka en europaresa genom skolan till grekland för att vandra i berg och hålla på med mindfullness, men ingen vet riktigt vad mindfullness är, så denna beskrivning var riktigt bra!!

http://www.youtube.com/watch?v=FXrywq81Yxo




skärpning

Ja nu tycker åtminstone jag att det är dags för att skärpa sig, ett inlägg i veckan borde jag väl iallafall lyckas med!!

RSS 2.0