Vill o vill

det finns massor av saker jag vill göra och vara nu, och som jag måste göra och bli snart
-tatuera mig
- bli kär
- fixa pengar
- åka till fjälls o bästa Hanna
- fixa låret
- boka tid hos fotografen
- boka en annan tid
- fixa fixa fixa
- hata någon
Vissa saker är viktigare än andra, och jag o madre prioriterar olika..

Hjälp mig

Sista mars

"Ledig" idag. Vi har egentligen fältstudie i kursen arbetsmiljö, men det gjorde jag o Lina klart igår. =) Så nu sitter jag o skriver på projektrapporten o har tråkigt.. Ska göra klart alla socialpsykiatriuppgifter sen, dödstråkigt..
Nu ska jag fixa något ätbart till lunch och sedan kanske fixa något gött, mums. Ikväll blir det möte med laget, och kanske en sväng till Angie.. Beror på om damen är ledig. Sen ska jag hämta min efetrlängtade studentmössa! Jippie. Tänk om den är för liten. Hoppas inte: Oroade mig för balklänniingen också, men den var snarare för stor... Vi har även fixat balbil tror jag, det ansvaret la' jag över på Chals!! Hihi. Nej nu kurrar maggen, måste föda den med något smarrigt!!
Ciao

Onsdag

Snart dags att kila iväg på träning, som vanligt! Det är så fucking kallt.. Skolan börjar rinna mot sitt slut, har huur mycket som helst att göra just nu känns det som. Projektarbetet som ska vara klart, JÄTTEKLART, den 15 april, sen finns det inte en sekund till att justera det på..
Sen har jag fått två tråkiga besked idag. Allas vår bollkalle har avlidit, ni trönönissar vet vem jag pratar  om. So Rest In Peace H-O..
.
Sen såg jag på fotbollsrykten att Kjell R blivit sparkad av TIK, varför förstår jag inte, det är väl ändå han som fått laget upp i 3an? Eller? Ja jag förstår då inte iallafall..  Tråkigt.

Varför händer allt mig, Just MIG?

Sitter och finjusterar på mitt fina STORA idrottsarbete, och vad händer. Jo Word hänger sig såklart. Efter 14 sidros skrivande. Fast jag hann ju spara det mesta, men inte det bästa antar jag, som blivit tillagt nu på slutet. Så jag startade om datorn ch skickade in dokumentet som det var, utan att titta igenom vad som saknas, för jag orkar inte. God Natt

Less less less less och less

Jag har ett litet problem, eller ett ganska stort problem om jag ska vara ärlig!!!! JAG SLUTAR SNART I SKOLAN!!!! Jag kommer aldrig hinna klart. Idag ska alla idrott B uppgifter vara inlämnade, och här sitter jag och tokskriver.. Jag blir arg på mig själv för att jag inte är klar. Men jag får helt enkelt lämna in dom och komplettera om det behövs, det är inte värre än så.Sen så har vi den här förbaskade socialpsykiatrin, ja ni hör ju vad tråkigt det är. Jag har 3.5guppgifter kvar, 2st vg-uppgifter, då ska jag bland annat läsa en hel BOK!, och så en MVGuppgift på allt det, och kursen slutar innan vår valbara kurs börjar, och det är måndagen efter lovet, alltså 2skolveckor ungefär. PLUS att vi har hela arbetsmiljökursen kvar, kommer jag att hinna? Nej. Kommer jag att ORKA???, Nej definitivt inte... Så nu funderar jag på att gå i ide till den 5juni, med en pause med start den 14maj till den 22, för då befinner jag mig i Grekland. Ja just det, vi ska åka på Europaresa genom skolan till den grekiska ön AMorgos och vandra i berg och utföra yoga på stranden. Kommer bli   kanon
Sse själv!
Nu sitter ja och väntar på fotbollsträning, ska ut på grus första gången ikväll, spännande!
see ya!

Mat på G

Laxen ligger i ugnen och jag är hungrig!! Trodde inte det skulle ta sån' tid. Måste ju hinna äta i tid innan träningen ikväll!!!!
. Dagen har hittills bestått av promenad, frukost, lunch, fika på Wayne's, handling och matlagning. SKa käka nu och sen åka mot staden hade jag tänkt! Jag orkar inet sitta hemma helt ensam.. Hahha. Förresten är det dyrt med mat, dte har jag fått reda på nu när mammsen är borta och inte betalar allt som står på listan, men nog ska jag kunna kräva ut lite mer pengar av far min allt, HOPPAS jag iallafall, Annars blir det verklign ingen utlandsresa Sanna...

Tradgardsgatansexton

Idag ska jag följa med Tradgardsgatansexton till Gävle och Valbo. Jag ska inhandla massor av sportkläder, eller ja. Löpartights, underställ, skiddress, pannband och kanske kanske kanske en snygg adidasjacka =D Vi får väl se. SKa inhandla lite stufffffffs på IKEA också, där det verkar som om tradgardsgatansexton ska spendera hela sin månadslön. Kommmer bli en kanondag, det känner jag på mig.
.
Förrestene har jag varit riktigt duktig nu på morgonkvisten, ställde klockan på halv 7, men somnar om, vaknar av världens smäll 5 i ,7 kliver upp och tar en joggingtur, det var riktigt härligt idag hörni. Luften var så god idag på någor vis. Sne behöver jag det just nu, HELP ME

Olivius is now a driver

Körkortet avklarat, igår! O det gick ju galant. Klarade både körning ocskrivining på första försöket, JAG ÄR BÄST! haha. Skrivningen gjorde jag i Bollnäs förra onsdagen, och ingen har vetat om det, frö då börjar dom spekulera i kring när man har uppkörning! Så här är man tyst som en mus.  Känns kanon iallafall. Lite läskigt var det när jag kom hem, Karin hade köpt en skitfin blomsterbukett till mig, men tulpaner i, jag bara älskar tulpaner! När hon o pappa åkte in till stan hade hon släng ut sig "Visst är det väl idag olivia kör upp!", och jag har inte sagt det till NÅGON!! Så när pappa fick mitt sms om att jag klarat det och berättade för K blev hon inte ett dugg förvånad.. Hjälp, liten spåtant det där som kan se och känna framtiden..

..

Har slutat nu iallafall, eller klockan två. Då hämtade vi studentfestbiljetterna hos Chals till på fredag, AFterskitema, kan det vara något! JO det tror jag nog. Kan komma att bli kanon! Nu sitter jag nere på skolan igen och väntar på att Angelica ska sluta, så slriver lite på en uppg. innan jag ska hämta henne uppe på Staffan, fikatime. Var alldeles för längesen nu!

Tack o hej





Det snöar.. som vanligt....

Men inte surar jag för det inte. Nej här är vi arga på allt plugg dumma lärare skickar på en... Ska snart åka iväg på träning, i DINAhallen, inte totalpepp på det känner jag. JAG HAR BLIVIT LAT! jag erkänner.. Dessutom börjar verkligen ett NYTT jäkla liv idag. Olviia bergman har här officielt slutat med läsk och godis efeter yttre påtryckningar! Fick även tips och råd om att prova Kromtillskott, för om man är ständigt sötsugen och dessutom tränar kan man få brist av just det ämnet. Mer vet jag inte. Så jag gör ett försök.. Det suger i min mage och kliar ända ut i fingerspetsarna!! GE MIG SOCKER! Nej jag ör stark, riktigt stark. Mig klår ingen. SÅ se upp ni där som ska träna ikväll!! Haha. Jag dör, gud vad dryg jag är.. See ya

MOnday, late update

Ja då var man vuxen, myndig, stor, gammal ja you name it. Min tionde dag som befälhavare över mig själv, and I like it. Kalaset här blev kanonkul, men mina underbara vänner! Fick även underbara presenter!! =) TAck för det.. KVällen fortsatte in mot stan' och O'learys där resten av kvällen skulle spenderas, men innan vi kom iväg fick vi kämpa för att få loss Mtildas bil som körde fast i Bergesbacken!! 0en kvällen i det stora hela blev perfekt! Om man bortser från snöstormen!!! Jag bjöd på god mat och en välkomstdrink (läs:grekisk sallad, sangria) o alla var glada. Resten av kvällen kan ni läsa om i Olivia Bergmas bekännelsebok ,haha skämt åsido!


RSS 2.0