Är det tisdag?

Dagarna bara flyger förbi, likaså alla nya skoluppgifter. Känns som jag har ett berg över mig... Sen blir det inge bättre av att påbörjade uppgifter försvinner spårlöst.. Jag blir alldeles matt! Sen fungerade inte streamingen på MacBooken när jag skulle kika på mattec-genomgången, för det var windowsmediaplayerformat, och detta är ju ingen pc... suck.. Men inte lider vi för det inte. Är iallafall ledig från fotbollen nu en månad, så nu blir det egen träning. Gick 2 långa promenader igår, så härligt i det soliga höstvädret! Idag var det desto värre, har inte hunnit med någon promenix, får bli hårt imorogn istället, o fys ikväll innan jag ska duscha.
Nu sitter jag o knaprar på romerska bågar o dricker kaffe med Irishcoffesmak, riktigt mumsigt=)

Lördagkväll?

Ja jag sitter här i min ensamhet, helt utpumpad, trött som sengångareen Sid! Ska ta o börja förbereda mig inför min skönhetssömn, klarar inte av att hålla mig vaken.. Är ensam hemma dessutom, Ida o Chals är på fest, mamma på middag o pappa på dans! Aktiv familj jag tillhör- Själv spelande jag matck tidigar eidag, villket slutatde med förlust, men det var mot seriesegrarna! Så säger grattis till dom, och lycka till i division 2, HAHAH... Känner mig nu lite dum när jag sa att jag kunde ställa upp på en div4 match imorgon må jag säga, men det var så lite folk både idag o imorgon,så jag gjorde ett fulbyte så jag kan spela imorgon=) Ska bli kul att spela i div 4. Har bara gjort det 1gång i år, o det var när jag o Jempa hade varit sjuka så vi fick spela mot Bergvik.. Tror att både  hon och jag spelar imorgon också faktiskt, hon kunde inte var amed idag.. Ska bli roligt fast kommer väl vara trött sen matchen idag.. But  I will do my best, probably=) Nej nu ska jag ta och göra min dejt sällskap.. His name is John!
Sleep well

Fredag

Denna dag sitter jag hemma och fick inte gå till skolan, jani läste rätt. Jag blevtvingad till att stanna hemma för att jag är lite förkyld, jag är bara lit esnorig. Vilket spektakeel det är kring allt som heter svininfuensan, det ä så himla överdrivet. Det jag har är anttagligen bara min vanliga höstförkylning, samma visa varje år. Förra året var jag sjuk under praktiken, men det enda jag i stort sätt är , är snorig.. Det som är rktig tjatigt med denna förklning är att jag missar fotbollen.. Tror inte jagvågar spela match imorgon, med risk för hjärtmuskelinflammation och vad det nu kan vara..
Veckorna rusar fram, har redan hunnit avverka 2veckor i skolan, och därmed har jag även mycket arbeten att göra. Igår var d et skolfotografering och så busade vi lite med matilda. Hon gjore en jättefin tatuering=) "You can't play on broken strings" skrev hon över revbenskanten på sidan av magen, Vackert!
Idag var det tänkt att jag skulle hänga med Angelica till Gävle, får se hur det blir, hon är rädd fö att slösa pengar... Jag är iallafalla i stort behov av ett par jeans!! Dessutom har jag inget annat att göra än att plugge heller, och då slipper jag helst det!!

RSS 2.0