Osäker?

Imorse när jag satt på bussen, på väg till skolan, funderade jag över framtiden. Omvårdnadsprogrammet kanske inte är mitt kall? Jag kände att jag ville något me rmed mina studier, som att läsa mer matematik, NO och språk. Jag funderade till och med över att byta till natur! :O Meen efterssom jag fått information om att det är jättemycket plugg, och jag känner mig ganska sliten, försölkte jag förtränga mina tankar... Jag tänkte att jag kanske stannar kvar för att vi har så trevligt ihop, jag vet faktiskt inte... Men jag får väl fortsätta på op, om jag inte trivs får jag väl byta nästa år då! Men det får vi hoppas på att jag inte gör=) Naturvetenskapliga programmet  känns lite för jobbigt, men det vore ju det bästa egentligen.. Nu måste jag sluta filosofera, jag SKA gå OP, sådeså!!

Början på framtiden

Nu har livet börjat på allvar, nu finns det ingen återvändo. För om tre år är jag en färdig undersköterska som förmodligen inte vet vad hon vill med livet. Jobba inom äldreomsorgen eller studera vidare, jag tror mer på det senare alternativet. Allt prat om "vad man vill bli" efter gymnasiet. Ja, gärna mig själv tack! Något som jag verkligen vill göra, kanske sjukgymnast, eller biomedicinsk analytiker eller varför inte yogainstruktör?! Nej, yoga är inget för mig, men hur ska jag kunna bestämma vilken av de andra yrkena jag skulle kunna tänka mig? Det kostar pengar att studera, och det skulle kännas rent ut sagt förjävligt om jag utbildade mig till kemist och sedan vill jobba som sjukgymnast!! Men som tur är det tre år kvar och kanske lite tilll innan jag ska  bestämma mig, och det är jag väldigt  glad över=)
De återstående dagarna av första veckan på omvårdnadsprogrammet blir lugna, teambuilding  och presentationsövningar står på schemat, och så är jag lesdig på fredag, så jag har inte hunnit bilda mig någon uppfattning om hur det kommer bli de kommande tre åren.
Nu ska jag gå och laga mat, och vem vet, innan jag är klar kanske det är kockyrket som lockar:P

RSS 2.0