Because the Night

I just love them Bruce Springsteen and Patti Smith!! Bruce såg ovanligt ungdomlig ut idag, och Patti såg ganska städad ut. Jag är stolt över mig själv som kände igen henne, och det är "hennes" låt. Because the Night säger jag bara. Jag och Idis sitter här och myser till Rock and Roll Hall of Fame 25år, underbar föreställnng. För en stund sedan sjöng och spelade blinde Stevie Wonder, otroligt.
...
..
Härlig dag i Sundsvall och Birsta idag, med järngänget! Karin Carro och Fredrik, haha. Dessa och Idis ska väl förmodligen få stå ut med mig imorgon också, för det blev panik, jag var inte bjuden på en enda nyårsfest!! vad Häääände?!?!?! HAhha
Nej nu ska vi fortsätta njuta gott folk, jag rekommenderar er att se detta om det finns på SVT play eller så. Grymt, fantastiskt, yes you name it!!!

Dagens inköp

svart tunika - Gina tricot
hårfärg
eyebrow fix
Friterad kyckling med sötsur sås
fin mössa
McFlurry Kit Kat Deluxe
En trevlig dag med Sannis med andra ord. Tittade på skiddress, men fastnade inte DIREKT för någon, men däremot har jag sett ut tre par goggles. Ett par vita Dr Zipe med färgglatt band, ett par andra vita med röda krumilurer på, och ett par svarta med vita krumilurer på. Dom var relativt biliiga, 649svenska kronor, det tycker jag var ett bra pris. Men dom ska inhandlas vid behov eller när jag åker till Gävle nästa gång den 5januari. =)

jag ogillar dessa rubriker

Hells Jingle Bells, alternativens julshow i rockens tecken gick nyss på Tv 2 , den var underhållande, verkligen att rekommendera! Lkaså filmen ag sett i kväll, lite senare än alla andra, Luftslottet som sprängdes, jaghöll på att få hjärtinfarkt på grund av min höga puls, jag älskar alla tre filmer som gjorts efetr Stieg Larsons böcker, som jag dessutom fick i julklapp av syster Millan! I like it.
..
Imorogn blir det Gävle med Sannapanna Fernqvist, kan bli skoj! Sist vi var där spenderades det mer än vad det var tillåtet, antagligen blir det samma visa igen! Men I like it!
..
Nu säger vi god natt, för min syster yster Idis ska sova, Sleep well

P.S I Love You

Skratt, tårar, allvar, skratt, tårar skratt. Ja den är underbar. Come and pick me upp William!! I love Ireland, I think.. Fniss



Good Night

Saturday night

Sitter för tillfället helt ensam här hemma, kikar på Harry Pottter och Hemligheternas kammare, apännande... Vet inte om jag ska byta till Robinson som börjar snart eller inte.. Svårt val. Varit en lugn dag iallafall, var iväg på träning på förmiddagen, sen har jag bara fikat och chillat. Julen är härlig. Aftonen spemderades i Vallvik med alla undebaringar, men inte morfar som bara satt hemma, tråkigt. Annars hade vi det kanon, Camilla och Tomas hade gjort ordning så god mat, och Fridus hade gjort s¨goda kakor. Paketen delades ut av min kära mor som klätt ut sig till tomte, fast hon blev tvungen till att slopa masken efter ett tag, glasögonen immade igen;) Tro det eller ej, men även jag fick några så paket i år. Tofflor, pyjamas, parfym ( Den jag önskat så länge; Replay) Ljuslykta, bodylotion och duschcreme i mängdes, presentkort, pengar , ficklampa, påslakanset med mera,Perfakta klappar med andra ord..

Olycka

Tänk vilken hemsk jul... En liten tvåårig flicka, i en liten stillsam by, påväg med helikopter till Gävle, det 'r så hemskt! Tycker så synd om föräldrarna, vilken jul...

White snow

Sitter och kikar ut genom fönstret, och jag älskar det jag ser. DEt blir en riktig jul i år trots allt. Tillräckligt med snö och 15* kallt, underbart!! Nu ska jag snat äta med mami och papi, sedan ska jag skära upp Wienernougaten som jag gjort nu på morgonen, julgodis är så mycket godare om man gör det själv!! städat har jag också hunnit med idag, blir så fint efteråt!  tränings står också på schemat idag, och tacka gudarna för att Fredrik (tränarn') är snäll, vi slipper springa i "massa minus", hahah.
Let it snow





Lugn kväll..

Började dagen med fika i skolan, sedan en sväng på stan och en Ceasar på Wayne's. Kom hem vid 5tiden då jag hade handlat med mor och far. Väl hemma blev et bakning igen, knäck och kokostoppar! Mums. Trötoch sliten var jag verkligen, sov en stund på soffan. Nu blir det fortsatt tittning av Kingdom of Heaven, Orlando är inget man skulle säga nej till .. Sov gott

Julemys

Har myst hela dagen, sen vi slutade klockan 10 idag. DÅ pysslade vi i ordning en liten present till en av våra mentorer som varit sjuk, och det blev så bra! Jag lina och Matilda fixade en vit kruka, en liten en, hjärtan på tråd, vitt kraffs och ett ståltrådshjärta, vi blev supernöjda. Efter pysslet åt jag och Lina gröt i skolmatsalen, sedan fck jag skjuts hem av Roséns strax efter tolv, tackarrr! Kom hem och började städa med Ida, och sedan började jag med glöggen. Jag har nämligen gjort egen Glögg, av lingon bland annat, den blev mycket väl godkänd av mina provsmakare som nu sitter och gluffsar i sig mina nygjorda trillingnötter. Hiihi, jag bakar och dom smakar!
För de flesta var det sista skoldagen idag, men vi på cfl ska även gå imorgon, men det är bara fika med klassen och sedan en konsert i hörsalen. Fikat kommer bli mysigt, Birgitta kommer fixa så fint där med en krans och massa ljus. Hoppas vår kära klass kan vara lika mysiga för en gång skull...
Kan ju hoppas att Linis tomtar för oss! ;)

Let it snow

Det snöar och snöar och snöar,and I love it!! Har nog kommit kanske tre decimeter, nästan iallafall. Vill bara ut och hoppa runt och åka skidor. Den har definitiv varit efterlängtad. Nu ser jag till och med vägen på mornarna när jag går till bussen, hhhi =) Annars då, Träning igår och träning idag, ikväll står fys på schemat, kan bli jobbigt ! Imorgon kanske jag ska på gym en sväng, om jag får sällskap. Jag hade även min första körlektion i går, mitt i snöovädret, det gick kanon ändå, var riktigt roligt att köra bra bilar!!

Wish List

23. Hårspray- Sebastian proffessional

Bestämt

Nu har jag bestämt mig, jag ska till fjälls i februari, mars någon gång. Med ett härligt gäng och skidor i bagaget! Det vore underbart!!!!

Wish List

Jag tänkte publicera min önskelista, så alla vet vad de ska ge till mig i julklapp. Jag önkska mig detta och lite till, vill dock inte ha samma sak två gånger, så prata!!
1.iPhone
2.Tofflor (Åhléns
3. kängor
4. skiddress
5. längdskidor
6. stavar
7. slalomskidor
8. pärlor ( vita, genomskinliga )
9. ståltråd
10. träningskläder
11. pengar
12. resa
13. halsduk (Hollywood)
14- väska (Hollywood)
15. Stooor väska
16. Häftiga Leggings
17. Jeansleggings
18. tröjor ( dom på Gina är fina)
19. Mascara ( Sensai från Kanebo, volym, böjd "Pensel")
20.Hela önskelistan på H&M
21. silverarmband
22. slalompjäxor
Återkommer om jag kommer på något mer.

Sankta Lucia

Denna dag, den 13e december firas, för er som inte visste det, för att hedra ett helgon, Lucia. Hon var en stark kvinna har jag hört, det är coolt, och hon kom från Italien, det är ännu coolare. Jag vill läsa boken om hennes liv, som Agnetha Sjödin har skrivit, Ett Ljus i Mörkret heter den. Tror hon skriver bra böcker, fridfulla och mysiga böcker. Kanske en bok som är en möjlig klapp på önskelistan, ja jag tror det!
Flera dagar sen jag uppdaterade, men dagarna flyger förbi så jag hinner inte. I fredags var jag på Hällåsen hela dagen, från 9.00 till 15.30. Först bad med klassen och sedan dykning med idrott B. Våra sexiga ledare bjöd oss på smörgåstårta och bullar efteråt, och det gillades av all, speciellt mig. Lördag, igår, träning och sedan for jag till Angelica som skulle bjuda på inflyttningsfest. Vi hade jätteroligt, mycket folk, och härligt folk. Dock var det några idioter som spydde ner toaletten, jag städade den åt ANgelica inatt när dom kom hem från O'Learys, sen fick jag städa idag igen, när någon av våra kära bakfulla övernattningsgästen hade spytt så att det till och med blev stopp i toan, gagaga! Men kul har jag haft det, och en skön natt som spenderades å deras supersköna soffA! Angelica tyckte nog att jag var en ängel som städade undan spyan åt henne, för om hon gjort det själv hade jag kanske fått städa efter henne iallafall, så äckligt tyckte hon att det var. Vi köpte frukost vid tolv imorse, Lilla Menyn med plusmeny på McDonald's, det tycker vi är gott.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, välbehövligt, och sedan sova. Haft besök till nu, middag för våra kära gamlingar, men det är så trevligt så, speciellt när jag tjänat 160kronor på att ge bort mitt pyssel. Hihi..

Good Evening

..ELler good night kanske man ska säga.. Fast jag är inte ens riktigt trött. Kan bero på att jag tog en lite föör lång powernap efter middagen med Madre, låg på soffan en timme innan vi slog in massor av julklappar. Sedan har jag pluggat, skickat in uppgiften i Etik & Livsfrågor som ska in i morogn, lite stolt är jag. Fast dte kan ju hända att den inte är tillräcklig.. När jag kom hem idag tog jag en dusch, skönt. Sen tände jag ljus och kokade kaffe, eller jag gjorde det inte, kaffebryggaren gjorde det åt mig. För när mamma kom hem en timme efter mig blev hon så glad av att det första hon mötte var den tända ljuslyktan på bron, sen ett ljushav här inne och doften av kaffe, vid sådana tillfällen känner man sig uppskattad, och jag njuter av och få göra lite fint och koka kaffe. Dubbelt upp alltså!
Klockan är 23.28, så det börjar bli dags att krypa till kojs, elle r enligt Martin är det för tidigt. Han förstår inte hur jag kan sova när jag lägger mig vid 2300 i vanliga fall, men han tänkte nog inte på att jag kliver upp X antal timmar tidigare.. Men så är det. Så nu säger vi

Godnatt folket, Godnatt Världen

Gaaah

Det är bara att konstatera, jag är helt såld på killar som luktar gott, så mer herrparfym åt folket!!!!

Lögnhals

Min tränare måste ljuga när han säger att löprundan vi ska ta innan träningen är 3kilometer, för enligt Ullis så sprang vi på TJUGOTRE minuter idag, och vi höll bra tempo hela tiden, så det måste vara omöjligt att det tar så lång tid på så kort sträcka!!!! Jag ska nog sätta dit honom. Träningen var jättebra idag iallafall, fast alla inte riktigt förstår hur vi ska spela så löste det sig nästan tillslut.. Det är så roligt med fotbollen nuförtiden, och träning överhuvudtaget!! Men laget och all gemenskap är underbar,  och likaså sporten, jag är frälst! Nu sitter jag och dricker min supergoda supernyttiga smoothie igen, mums fillibabba! Ska ta och packa till skolan och så imorgon och sen lägga mig. Engelska redovisning imorgon också, muntligt.. Men tycker inte hon kan sänka mig iallafall, höja mig däremot, det orkar jag inte ta mig an..Så vg får duga, gott och väl!

Sleep well

Nu börjar det bli dags för att inta sängen, och mitt mysiga lilla rum. Ska nog tända ett ljus och läsa en stund innan jag slocknar. Promenaden var snöig men skön, och så stannde vi till hos Lindbergs och fikade. Varför är fikat borta alltid så mycket godare än hemma? Där får vi alltid kanongott fika. Ikväll fick jag ett nytt te, i lösvikt. Måste ringa Lovisa och höra vad det är för Carina visste inte. När vi kom hem tände jag ljus överallt och satte mig med papi i soffan en stund, jag gjorde smoothies åt oss, han är lite modern ändå lilla pappa. Idag blev det en supergod supernyttig sak, men naturell yoghurt, tranbär, hallon, blåbär, svartvinbär, jordgubbar och banan, den blev verkligen supergod!!
Nej nu ska jag och min dejt för kvällen lägga oss, John heter han! Så skänk en tanke till stackrs Hanna som har circus en timmes bilfärd kvar hem till Hede. Den stackarn', hon hade något vajsing med extraljusen, och så har hon blivit mördare uppe i SVeg upp på allt också!! Du vet att jag tänker på dig snuttan !
Puss och kram

Adventsmys

Det lyser massor av ljus här i vårt hus, jag har även tänt sådana med äpple+kaneldoft, skapar lite härlig julkänsla sådär. Städade mitt rum och hängde tillbaka mina vita gardiner som varit i tvätte föör länge, så nu stormtrivs jag där inne! Min julstjärna är också väldigt fin, likaså mina ljuslyktor, och kuddarna, så mysigt så. Typiskt Style By Olivia! Mamma är avundsjuk, och hon berättade för mig vad mysigt hon skulle gör där inne när jag flyttar, vit byrå, vitt överkast. Haha, hon är för gullig min lilla mamma. ¨
Igårkväll var det hajar på tv hela kvällen, så där satt vi och myste hela familjen med lussebullar och julmust. Det blir så speciellt när det inte sker så ofta. Jag pysslade även lite igår, gjorde en jättesöt ljuslykta i vitt tyg, med några pärlor och en vitt filthjärta, snart kanske jag lägger ut lite bilder på allt jag pysslar med, men min telefon vill inte samarbeta med datorn. Typiskt. Nu idag vaknade jag upp med huvudvärk och klockan var halv 12 när jag klev upp, sen dess har jag bara glidit runt känns det som.. Gjort lite på några uppgifter i Hälsopedagogik och Etik och Livsfrågor, jättetjatigt.. Tröttheten jag haft hela dagen kan bero på att det ringde två gånger inatt, eller tre, en gång svarade jag inte.. Först vid 00.30 så ringde någon värmlänning som pratade på och undrade vem jag var, och han nämnde något om Cinderella så jag antar att han åkte samtidigt som oss, men hur han fått mitt nummer, det är en gåta. Vid halv 4 var Mats och EMil trötta ocg sugna på sällskap, så de ringde mig och ville prata, och jag var trött. hHhaha. Kan vara därför jag sov så länge idag..
Nu ska jag och systeryster bege oss ut på en promenix och jag ska fortsätta med pluggandet. Wonderful!! '

DiscoDisco

Kalaset igår blev en flopp, kom max 30barn, så jag tror nästan att vi gick med förlust.. Hmm. Men vu ska försöka göra något nytt efetr jul, då med bättre planering och marknadsföring/reklam! Denna gång blev det mesta skit, men jag ska vl inte klaga efetrsom jag inte var så aktiv, men det är svårt när andra klassen gör det på lektionstid.
Aja. Blev kvar strax före 23.00, och då stid Hanna utanför och väntade på mig, och vi for till Alfta, och ibland undrar jag var vi har gömt vårt lokalsinne. Jag var stupsäker på att vi svängde rätt, ocg då hamnade vi vid något stoort plåtskjul där vägaen bara tog slut, rätt av bara sådär!! Haha, men Sen hjälptes vi åt och kom rättt, med liite guidning av herrarna i huset! HAhaa, blev lite film när vi väl kom dit och sen la' vi oss. Varmt varmt varmt!! Bland de hetaste nätterna i mitt liv!! Puh,men jag lever. Nu idag så for jag och Hanna till Bollnäs, hittade en ny skobutik dä både jag och Hanan blev nya stolta skoägare, jag bara älskar Hannas skor, så snygga med lite nitar och detaljer. Sen åt jag, mamma och Ida på Roma, jättegott. Jag tod en Ciao Ciao, pizza med oxfilé ocg färska tomater. När vi var klar med julhandlingen köpte vi mat på Prix, så nu ska jag gå ut i köket och fixa ananas, grape och lite smått och gott. Ida och jag har även bakat lussebullar som jag ska smyga ut för att provsmak nu tror jag. Hhihi

No comments

Sitter på cfl nu, har nyss kommit tillbaka från en tur med Hanna och Samuel, var på Barnens hus och köpte godis. Här är det omgjort för disco, där det förmodligen inte kommer komma en enda unge!! Men kul har vi iallafall. Jag och Lina ska snart byta o mtill våra peryoutfits, sedan är edt bara att ladda.HAHA. Efter discot så komme rHanna och hämtar mig, förmodligen en tur till Alfta står på schemat, imorogn väntas julshopping i Bollnäs med mor och Ida, I like! =)

Melissa Horn

Vackert är ett ord som kan sammanfatta spelningen rättvist. Hon och hennes killar var så duktiga, och jag älskar hennes blyga oskyldiga sätt, och hennes texter. Jag och Karin har haft en underbar kväll. Dejten började med en promenad till staden och Tacobaren, en timme senare förflyttade vi oss till Wayne's, vi älskar deras kladdkaka, det är bara att konstatera!
Skolan idag gick otroligt snabbt, och idrotten var jätterolig, trots att jag egentligen är urusel på handboll, så kände jag mig riktigt duktig. Jag gjorde mååål.... Den du ! Hihihh. Imorogn väntar en dag utan karaktärsämnen, så vi är lediga mellan 11.15 och 14.30, då skulle kanske en promenad sitta fint! Sen är det den numer traditionella torsdagsmiddagen hos Nilssons, så mysigt så. Imorogn är det stavgång för Teleperformance, så hoppas det kommer ett gäng nu då. Fick förfrågan genom vårt projekt om att börja hålla i pass på Söderhamnsgympan idag också, spinning! Det är kanske inte riktigt min grej, men I love it, så om man får träna ett tag kanske det skule gå. Sanna var supertaggad, så om hpn börjar med det skulle vi kunna hjälpas åt och turas om. För tid har jag inte gott om direkt!


Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig



Wonderful day

Vaknade glad idag, runt 9 sådär. Mycket skönt. Klev upp, åt god frukost och packade lite idrottsklädäer! Nu har jag preciskommit från en underbar promenad, gud så skönt det var ute. Fick i mig lite sol och den sköna känslan när kylan biter i kinderna. Varför jag vaknade glad idag, kan bero på att kvällen igår avslutades med bakelser, Princess och Budapest, jag älskar bakelser =D Nu ska jag byta om, packa klart, plugga o äta lite lunch innan jag ska bege mig till skolan, historia klockan 1 och idrott efetr det till halv 4. Sen ikväll väntas middag med Karin och sedan Melissa Horn, kommer nog bli askalasmysigt!!
Hon är så naturligt snygg, är hon inte?

Vart tog minnet vägen

Jag börjar bli senil, och det är inte första gången jag finner bevis för detta. Igår kväll bad mamma mig ringa till kostymladan för taatt höra omdet fanns någon tid tillgänglig för oss den här veckan, men jag skulle göra det idag, påstod jag.. Gjorde jag det? Nej!! Jag blir tokig på mig själv, så imorogn måste jag göra det, för tänk om någon redan "tagit" min balklänning som jag nu tillslut bestämt mig för, då går jag under jord. För hon säljer bara en klänning av varje modell i en färg..Så nu håller vi tummarna för att ingen har lika bra smak som jag!! Skämt åsido. Idag hälsade jag på mina kära vänner Angelica och Madelene för första gången, Angie flyttade ju till Trädgårdsgatan 16 i söndags, så där är nudessa två sambos. Ni kan även läsa om deras underbara händelserika liv i bloggen , där de skriver sina nya liv tillsammans.

Efter detta besök så körde jag och Karin dubbelpass, Basic Aerobic/ styrka och Pump. I vanliga fall älskar jag pump, men detta var inte riktigt min smak gällande pump, men träning är alltid lika kul. Imorogn missar jag vårat första fyspass med fotbollrn, för jag ska på Melissa Horn med Karin, så då tar jag en promenad imorognbitti istället. Jag har eget arbete mellan 8.00-12.00 och börjar då alltså inte förrän 13.00. Underbart! MEn måste verkligen få lite gjort också, Hälsopedagogik och Svenskauppgifter väntar, så åtminstone 1 ska jag beta av, får väl se imorogn hur bra jag lyckats..

Sleep well

RSS 2.0