Påväg

Sitter på aktiv ortopedteknik i Gävle, mamma provar ut nya dojjor! Vi är ju påväg mot huvudstaden i till Sis:) vi tar henne o packningen med oas hem på måndag.! Nu ska vi brassa vidare ! MOT HUVUDSTADEN!


Storhogna

Sitter o väntar på Hanna inne på Storhogna höcfjällsshotell där vi ska spaa oss senare idag! Hon är på
Möte, o jag sitter i vinterträdgården o läser broschyrer! Så mysigt. Körde upp på nästan 5 timmar igår, den segaste resan hittills, men körde oerhört långsamt på tvättbrädevägarna i mörkret!


Klockbild


Punktelipunkt

Ja,
Tvätten är ej klar, maten uppäten, promenaden skippad, men
Shopping o tvspel istället! :) köpte en ny fin klocka, ska nog
Köpa Den Andra Lite Mer Färgglada bredvid också som ser ut som gamla regskyltar:) sen spelade jag just dance 3 på kinect, jobbigt, svettigt o hur roligt som helst! :) ska köra fler " pass" imorgon, rapport kommer! Sov gott


Merdi

Nyss kommit hem från jobbet , då drar
Christer iväg, först behandling o sen träning! Så vid fem ska jag ta en promenad med Li a, nu ska jag passa på art ta reda på tvätt o disk o sno ihop lite käk! Sen känner jag för en lugn pysselkväll:)


Lussebulla:)

Bullbaket klart, nu kaffe innan jag går mot jobbet! Har bokat spa idag, till nästa måndag uppe på storhognas högfjällshotell:)


Läggdax!

Två omgångar knäck har jag hunnit med ikväll, den förTa brändes.. Har även städat, handlat o gjort massa annat idag! Så välbehövligt med sömn nu med tanke på att vi kom i säng sstrax före fyra natten som
Var! Imorgon blir det lussebullar o pyssel innan jag ska jobba:) sov gott


Andra advent2011

Long time no see! Livet rullar på!

Andra dvent o man hinner inte med, snart är det jul igen! Som jag älskar denna period! Pyssel, bak, presenter o ljus överallt!


RSS 2.0