Sunny Day

Solen skiner och det är en perfekt utedag, men man måste ju sköta studierna. 1vecka kvar och två grupparbeten som ska redovisas i veckan. Så för att ta vara på solen sätter jag mig på cykeln och rullar mot stan' Muttan sluter upp efetr vägen. Förutom grupparbetn är det två individuella uppgifter i Tandvård, tre i arbetsmiljö och en uppgift i Sociakpsykiatri som jag ska försöka hinna med i veckan. Men vad gör det, jag hinner inte för ikväll är det träning, på onsdag är det match och på torsdag är det träning. Till helgen är det även sista april, jag funderar på att vara chaffis, kan ha mysigt ändå, men får se hur jag gör. =)
.
Förresten hade jag en trevlig eftermiddag igår, med glass i solnedgången, promenad, kaffe och en massa onödigt prat, I like it.
.
Nej nu ska jag ta och rulla vidare, Peace out

punkt

Tomma tankar..Tomma rader..Tomma ord..Tomma, ja!

The Pogues

Jag har hamnat i en The Pogues-period. Kanske för att jag tittat på P.S. I Love You to many times. Men den är såå bra. The Pogues har nämligen med flera bra låtar i filmen.
.

I just want to see you when you're all alone
I just want to catch you if I can


.
Look @ it

Still @ school

Sitter här själv i skolan, väntar på bussen och "pluggar" lite, går ju inte att låte bli att smita ut på nätet en sväng... Hade föreläsning på förmiddagen för en gäng på SFI, svenska fö invandrare, dom förstod mog ingenting.. Vi hade förberett oss med lätt svenska osv, men vi var tvungna att gestikulera och visa med hela kroppen och enkla ord. Men kul var det, blev lite annorlunda mor vad vi förväntat oss. Efter den spenderade jag nästan två timmar på gymet, en bra förmån vi har här på Cfl. Nytt och fräscht gym med de nödvändigaste maskinerna. Jag började med 45minuters löpning på bandet, gick kanon. Sprang snabbt gjorde jag, och uppför, höll ett bra tempo rätt igenom! Stolt =) Nyss ätit ett äpple och är grymt sugen på Romerska bågar, men socker efter träning är inte OK. Hhaha. SKa hem och laga mat nu iallafall. Tonfiskröra ska det bli, pasta till för den som vill.


C ya



Hemma igen

Borta bra! Men hemma bäst. Skönt att sitta på samma gamla stol och titta i samma gamla kylskår igen. Men det har varit skönt där uppe också, i det hälsosamma och stärkande fjällen! Åkt längdskidor har vi gjort, flera mil. Men sällskapet är så sega, så för min del går största delen av tiden ut på att vänta.. I fredags åkte vi nästan 2 mil, skulle åka en sväng efter lunch egentligen,men när vi hade kommit en bit på vägen tyckte gamlingarna det blåste för mycket så vi vände hem. Middag på Storhogna hotellet, men LILLA dessert gick loss på 115 riksdaler!!!! SÅ ni förstår nog vad vilken klass på huvudrätten det var. Desserten var iallafalla blåbärstiramisú med kaffasås, smarrigt värre säger sockerråtten som sitter bakom skärmen.
Igrå, lördag, åkte vi cirkus 2.5mil, jag har lite träningsvärk kände jag nu när jag klev ur bilen efter en tre timmars lång resa. Är hemma nu, hunnit packat upp och ätit, nu väntar jag på träning. Ska väl knyta på mig betongskorna tror jag, otroligt lätt i benen idag =P
.
Sis' är i Thailand, undra om hon tar sig hem till på lördag. Aja, den som lever får se
Ha det bäst

Nike

Jag har hittat ett nytt nöje, som kommer att kosta mig pengar, är jag rädd... Se själv på Nike shop. Jag är då iallafall helt förälskad i sportkläder, och SKOR, för tillfället. Varför ska det vara så dyrt när jag vill ha så mycket. När jag får min först alön ska jag spendera hälften på kläder, lägg det på minnet =)

Vet du en saaaak?

Nej inte jag heller.. Ibland vet jag varken upp eller ner, fram eller bak. Allt möjligt sätter min hjärna, och mitt hjärta, i brand, eller lågor kanske man säger. På torsdag är det sista ansökningsag till högskolorna, idag fick jag reda på att mitt första jobb kommer att vara på hemtjänst norr.. Ska sis' flytta till Sthlm, eller blir hon kvar här.. Jag hoppas på båda, för om hon flyttar kan jag inte bo kvar, inte i det här huset iallafall..Känslor var det ja! Hur gör man med såna'? Är jag vuxen och  får bestämma allt nu? Vad ska andra tycka? Hur känner jag? Ja frågorna är MÅNGA!!!

Pluggnatta

Sitter vid datorn och luktar vitlök, mamma bjöd på vitlöksbröd med mycket smör och mycket ost när jag kom hem från den luuuugn träning. Vi spelade mest och jag tror jag hade blyskorna på redan på uppvärmningen, så tung i benen.. Usch. Nej nu ska jag skriva Projektrapport och en tandvårdsartikel om karies.. Wish me good like, because i hate it!!! A LOT...

Hey, Soul Sister

I miss you guys

Heeey, heeeey, heeeey!

Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains
I knew I wouldn't forget you and so I went and let
You blow my mind
Your sweet moving
The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you're the one I have decided
Who's one of my kind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio stereo
The way you move ain't fair you know
Hey soul sister I don't want to miss a single thing you do,
Tonight

Heeey, Heeeeey heeeey!

Just in time I'm so glad you have a one track mind like me
You gave my love direction
A game show love connection we cant deny
I'm so obsessed my heart is bound to beat right
Out my untrimmed chest
I believe in you like a virgin you're Madonna
And I'm always gonna want to blow your mind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio stereo
The way you move ain't fair you know
Hey soul sister I don't want to miss a single thing you do,
Tonight

Well you can cut a rug
Watching you's the only drug I need
Some gangster I'm so thug
You're the only one I'm dreaming of, you see
I can be myself now finally
In fact there's nothing I cant be
I want the world to see you'll be with me

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio stereo
The way you move ain't fair you know
Hey soul sister I don't want to miss a single thing you do,
Tonight

Hey soul sister I don't want to miss a single thing you do...
Tonight

Heeey, Heeeeey heeeey!

Tonight

Heeey, Heeeeey heeeey!

Tonight

Jag är för gammal för att bo hemma..

Eller så är min mor helt störd i huvudet som tror att jag är 12år och måste ha hjälp med allt och inte kan få ha någonting privat. Jag orkar inte med henne... Så fort hon kom hem från jobbet idag förstördes min tidigare så underbara dag. Det första hon slänger ur sig är " Varför tog du ut 150:- på Ica igår?!?" i en äckligt spydig ton. Det har inte hon med att göra, men hennes anledning var att hon skickat med mig 50:- till mat, men hon är totalt störd i huvudet, för det var inträde på fotbollen också kära mamma, o jag kanske ville ha något annat en någon ynka liten hamburgare för 50 spänn på en hel dag.. Men inte då, lägg dig i allt du så ska du se att jag bryter ihop snart. Huvudvärk är vad hon ger mig. IDA KOM HEM!!!!!    Jag orkar inte mer.

Less på inget less på allt

Känner mig allmänt less.. Imorogn åker jag till Hanan vare sig det snöar eller inte. Nu ska jag fundera över livet, gråta till P.S I Love You och tröstäta ost o kex. Sen ska jag aldrig mer bosätta mig permanent på landsbygden. Less är ordet. Less på min mor är jag också.. Lägger sig i allt och är bara så ..... irriterande. Sis åker till Thailand på torsdag, så blir sista kvällen med henne ikväll. Love you sis. Kommer ju att sakna dig, när vi inte ses på nästan 3 veckor. Får jag flytta in till stan och göra vad jag vill snart... Kan inte någon ge mig 1 miljon så skulle allt lösa sig..

Schliiitet..

Jag ska bli nykterist och aldrig lägga mig senare än elva. Det skulle kännas rätt bra just nu iallafall. JAg tar som vanligt hem priset som sällskapets mest bakfulla person, fast jag oftast är bland dom nyktraste.. Det är något som inte står rätt till i min lilla kropp. eller ja, lilla ocg lilla... Apropå det ska jag snart ge ett nytt försök åt godisförbudet, det går bara utför, snart rullar jag fram, och mina tänder komma ruttna bort och Diabetesen närmar sig. SKÄRPNING Olivius...
.
.
Men gårdagen blev lyckad iallafall, förfest med bus och tillugg här hemma, och sedan vidare mot Stadt och den riktiga festen, Hela S-hamn var nog ut igår tror jag! Jag och Sis' fick trvligt sällskap därifrån på nattkröken, vi blev bjudna på mat och sovplats, gr8. Men sen va det någon... Som snarkade som en tok, fick inte en sekunds sömn inatt, men några få sköna minuter imorse då jag låg helt döende medan de andra pratade och stojade glatt. När vi skulle hem GICK vi till Donken, där vi köpte lite frukost och fick sedan lift med Lollis o Freddie hem till Trönö, och nu sitter jag här helt utslagen, trött pga sömnbristen, och ska skriva på projektrapporten och äter godis.. Måste nog ta en powernap om jag ska orka med att träna ikväll.

Grattis sis'

Min allra käraste syster fyller hela 20år idag. Så är vi i outfittagen nu, kläder? Vi har även fixat sallad, pajer o guacamole till gästerna som snart anländer. Jag har dessutom lockat mitt hår, den ni! Imorogn blir det påskfest för sis polare här hemma, sedan drar vi vidare mot staden! Kan ju komma att bli kanonkul!!
Nej nu måste jag klä på mig litegranna, så att jag inte sitter naked när gästerna kommer!
.
Pöss

Morgon

Jag är uppe tidigt, med tanke på att jag ör "ledig" även idag! Men duktig som jag är ska jag åka till skolan och träffa en lärare som ska kika på vår projektrapport. Får se om jag sätter mig och skriver ite socialpsykiatri också, alla uppgifter ska ju in idag.. Oooops! En bok kanske man skull ata och låna också, till VGuppgiften.. Kommer ju bli kanonkulatt analysera en bok och huvudpersonen på ett "psykiatriskt vis". HAHAH Jag dör..
-
Studentmössan ska hämtas, och förmodligen en paket från HM, i like it.
.
Nej toodilooou mina kära, nu tar jag räääzerbilen o far till blåkulla. Aprilapril

RSS 2.0