Vad har hänt?

Jag ljuger inte när jag säger att jag inte förstår mig på mig själv. Är det för att jag är osäker, rädd eller helt enkelt vill något annat? Jag vet inte själv iallafall. Jag ljuger inte när jag säger att jag kan vara en elak person, som inte håller vad jag lovar och som ändrar sig väldigt snabbt. Tycka och tänka saker som jag inte vill, jag förstår inte.. Jag måste nog ta och tänka igenom en del saker, och tänka innan jag säger något som sedan förväntas av mig...
jyyh
utdragen bild jag bjuder på för syns skull..

-

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=87134

Äntligen

Nu har första snöm kommit, och det var inte liite heller, men den kommer väl förmodligen smälta bort=( Så det gäller att ta tillvara varenda luten sekund av tiden v i har snö, hahah.

Sitter hos Lina.

Nu är vi hos Lina, lagar mat:) Sen ska vi förmodligen dra på fest till sandarne, det blir riktigt roligt=D Nej nu ska jag ta och sällskapa med mina käravänner, Lina hade gjort det riktig fint här i lägenheten tills ikväll.

brist på tid

Nu sk ajag äta duscha, handla och sen åka till Lina, stresssad...

L som i Lördag

Ja, första dagen på mitt härliga höstlov, första gången jag har så mycket roligt framför mig nu. Myys hemma hos Lina med massa gobitar'' väntar ikväll. Jag beger mig dit tidigare för att kanske ta en promenad eller något annat vi hittar på.  Imorgon ser det ut att bli fest och på måndag kanske vi ska vara hos matilda=) Sen ska jag och Angelica försöka få tag på billiga biljetter till huvudstaden, hoppas innerligt på det. För hur trevligt vore inte det?
Nu står mor och trampar innanför dörren, hon drar med mig ut på en promenix i det blåsiga höstvädret, det tackar vi för!


Hittade en bild som inte är särskilt ny direkt, minns inte
om det är 8an eller 9an!

.

How long have I been in this storm?
So overwhelmed by the ocean’s shapeless form
Water's getting harder to tread
With these waves crashing over my head

If I could just see you
Everything would be all right
If I'd see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know everything will be all right
I know everything i'ts right

I know you didn’t bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Because I’m so used to living underneath the surface

If I could just see you
Everything would be all right
If I'd see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know will be all right

And I would walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know everything will be alright
I know everything is alright

Äntligen!!

Igår hjälpte älsklingslina mig med att fixa min design, tackar och bockar för det... Det blev en väldigt trevlig dag. Följde med henne efetr skolan, mamma kom och lämnade bakelser, hon är då för go, melon, loka  och kläder tillk mig. Egentligen var dte menat att vi skulle plugga, men vi hade det kul och mysigt istället. Var på McDonalds med Holma en sväng med. Det bblev en utomordentligt lyckad kväll med andra ord=D

Malin Och Lina

Gårdagen

Igår gjorde vi en smarrig cheesecake åt festfixaren I Blad, väldigt god och fin. Blev inte särskilt mycket studerande igår, så måste försöka göra dte idag, om jag får någon koncentration... Festen var väldigt trevlig med mycket folk,  den slutade väldigt sent. Kom nog inte i säng förrän halv fyratiden inatt, och det blev hos ingen mindre än Miss Norgren. Det var L Nordh som så snällt skjutsade hem oss till Norrala, väldigt snällt av honom tycker jag, var även trevligt att se honom igen!

Happy saturday

Idag väntas plugg, bakning, Hanna och party=) Både tråkiga och efterlängtade sysselsättningar!!. Får se hur det går med läxan, måste försöka iallafall!

Kroppsutsmyckning

taueering
en sådan här skulle sitta fint, eller en storre högre upp på armen=) Men måste bli myndig först tror jag, min lilla mamma är inte särskilt förtjust i tatueringar... Vill även ha en eller två bak i nacken bland annat, men armen blir det nog först av allt!!
Jag har inget emot små tatueringar, men såna som täcker hela armar och så är inge vidare snyggt, eller? Så jag kommer bara skaffa små texter och bilder på min kropp, tycker det är och ska vara personligt och snyggt med tatueringar.

Nu är det klart!

Vi och familjen Lindberg åker till Ramundberget över påsklovet, ska bli så skönt. Åka snowboard, skidor och längdskidor. Längtar redan efter solen, snön, fjällen och hela veckan överhuvudtaget!!! =D

Ni skulle bara våga!!

Att klaga p åmin design, orkar inte testa mer nu, behöver nog lite hjölp med att få till den tror jag!! Men bara så ni vet tycker jag inte att den är särskilt snygg just nu.

brustna hjärtans höst

vad vill jag
vad gör jag egentligen
det vet inte jag
ingen annan heller
det visar sig
med tiden
hoppas jag


Rörigt och stressigt

Så känns det just nu... Vet inte om det är bara jag som tycker vi har ganska mycket att göra i skolan nu efter APUn?! Sen är det väldigt mycket som ska planeras in längre fram i höst. Hälsa på Hanna, åka till huvudstaden, julmarknad och en massa annat.. Nu är julen väldigt efterlängtad med allt som hör till!! Speciellt julbak med kakor och julgodis=) Sen denna vecka ska jag hälsa på i vallvik, jag vill iallafal, får se om tiden tillåter. På onsdag ska jag på en liten konsert i kyrkan, Åsa Jinder, dte ska bli skönt och mysigt, där är det lugnt och tyst och väldigt mysig musik!




Morötter och hm-paket

Ledig idag, min handledare I-M tyckte jag var så duktigt och punktlig att jag hon sa åt mig att stanna hemma=) Så därför sov jag länge idag, gjorde även  min syster och min kära far, han vra värst!! Hjälpte pappa litr eute idag sen plockade jag in morötter, som blivit en kaka och som nu står i ugnen. Jag beställde från hm för ett tag sen , och hele tiden har det stått leverans vecka 41, tills i lördags då det var 42.. Hur elakt är inte det egentlogen??? Men det är iallafall på väg tror jag... Nu ska jag ta ut kakan och göra glasyren. I love the höst!!

Läshuvud-Huvudvärk

                        läsa
                
Praktik idag, slutade lite tidigare! Tog bussen till glössbo där mor plockade upp mig för att åka och handla lite. Åkte hem och paclade upp och bytte om för att ta en liten promenad i det blåsiga soliga höstvädret, underbart ! Hjälpte mamma lite med maten, stuvade makaroner och köttbullar, min favoriträtt som barn, och sedan var det dags. Har suttit och läst en engelsk bok så pass länge att jag fått huvudvärk, okej, tvn kanske också kan vara en bov, kikade på livet i Fagervik och toppform efter det. Tror jag måste göra som skolsköterskan rådde mig till, undersöka min syn. Tror jag har ganska lätt för att anstränga mina ögon när jag koncentrerar mig... Nu blir det lite läsa och sen måste jag sova även fast jag inte börjar förrän 13.30 imorogon, har blivit väldigt kvällstrött sen jag började kliva upp vid 5 tiden på morgnarna..

Chai thé

Nu ska jag sätta mig framför Ensam mamma söker och avnjurta en stor kopp Chai thé, det är ljuvligt och rogivande. Sedan blir det sängen, börjar 07,00 imorgonbitti!!!
Godkväll

Vart har jag hållit hus?

Har inte varit här på en vecka (nästan)! Jag har kämpat på på min APUplats, avdelning 3, planerade operationer,  i bollnäs där jag stortrivs! Jag känner att jag kan arbeta självständigt och vågar nästan göra det nu. Jag får prova på allt möjligt, ta blodsocker, venprover, dela mat, ge subcutana sprutor, lägga om operationssår, ta ut dränage och katetrar. Det är ett väldigt varierande yrke tycker jag, och roligast är det med nålar sprutor och sår. En dag fick jag byta "plåster" på en patients hål där dränageslangen hade suttit, för det bara rann  blod hela tiden så att det läckte ut genom omläggningen. Att jag lyckats 4av 5gånger med att ta blodprov känns helt underbart, nästan 5 dessutom för vi behävde inte ta ut nålen, så jag är riktigt stolt!!

I fredags kom frida hit, vi kikade på film och hade det väldigt trevlig. Kvällen slutade med att hon flög upp i min säng från madrassen på golvet. Det är inte särskilt bra att trissa upp varandra med sanna spökhistorier.... =P Men vi somnade gott tillslut efter många skratt!! På lördagen åkte vi till gävle och Valbo, letade jacka men hittade som vanligt ingen.. Men ett par jeans, en cardigan och en lång skjorta fick fälja med hem. När vi kom hem vaxade!!! hon mina ben, eller ett ben iallafall. Kikade på sing a long och sedan slocknade vi som små barn..
Idag söndag har vi bara tagit det lugn, blev Rosa the movie imorse under frukosten, ganska bra och ibland pinsam film måsta jag säga.
Vid 5tiden åkta Frida hemåt med morfar medan jag och mamma åkte för att hämta ida, fullbordad chaufför är jag inte riktigt än kan jag erkänna.HAHA

RSS 2.0