Feest

Ja ikväll är det party, känns som om det var evigheter sen jag var ut! Ska till miss Angie med Jempa vid 3 för  att göra oss iordning, sedan drar vi mot staden vid 7tiden där vi ska tillbringa en stund på Knäcken. Därefeter är det huvudevangemanget för kvällen, Taggens 18årsfest! Kommer bli kanonkul tror jag, och hoppas=) Nu väntas det käk och en välbehövlig dusch.
 jjjjj
Angelica=) ma meilleur ami!

Natti

Läggdags snart, ska bara packa träningskläder tills imorogn, pump står på schemat! Blev väldigt sköna 40minuter på bandet ikväll, kändes riktig bra faktiskt, sedan inte lika lång stund med armar, men som sag är det pump imorgon så likabra att spara liite på krafterna.. Måste bara säga att jag älskar nog träning, det är ju skitkul, till och  med skönt ensam, rensar hjärnan och får bara fokusera på sig, varje rörelse, varje andetag, så avkopplande.. Jag ska nog aldrig sluta med träningen, det hoppas jag iallafall

Still at school..

Ja då sitter man här, helt frivilligt, slutade förvisso för en kvart sedan, så så stor pluggisvarning är det inte. Jag ska vänta på A, eller Angeliqe som hon också kallas. Solning står det på hennes schema och sen blir det middag eller fika, tror kansk att god kaffe smakar bättre.. Sen måste jag bara påpeka vilket pucko jag är som tar en kort tunn skinnjacka och skuppar mössa idag, bara för attdet skulle börja snöa så fint, fuck!! Men jag klarar mig nog, tålig liten flcika som sitter här just nu=) Ikväll blir det träning också, ska löpa och träna armar hade jag tänkt, blir nog mest löpning på bandet skulle jag tro! NU, åter till mitt studerande!!

Sunday

Det enda vettiga jag gjort idag är väl att jag har tränat, nu sitter jag och försöker plugga lite, alla uppgifter vi fått i samhäll A måste vara inlämnade senast på tisdag, så måste sätta lite fart nu känner jag.. Annars så had ejag det väldigt trevligt igår och i fredags. Kan ju börja med fredagen då vi fick middagsgäster, Torbjörn o Gudrun, Astrid o Gösta. ja ni hör ju på namnen och kan lista ut åldern. Men vi hade det väldigt roligt,, vi spelade spel och pratade! När kvällen närmade sig sitt slut så hade vissa fått i sig lite mycket av det goda och blev ovanligt pratglada och lite dirty i kanten om man säger så. haha
Igår lördag så var jag till Lovisa och johan med charlie, ida och fredrik. Vi åt, kkade på film och så spelade vi med andra ord och skrattade, kom inte hem förrän framåt 1, kvällen had evarit helt perfekt om det inte hade varit någon som blev sur o grinig över en barnlig sak.. Men det är smällar man får ta;) Nu ska jag försöka mig på ekonomiuppfifterna igen, såå himla tråkigt, höjden av tristess, och det menar jag verklige!!

Skriv din rubrik här

Ja skolan idag då, som vanlogt med andra ord. Är mycket nu den här veckan o nästa käänss det som, eller så inbillar jag mig. Stannade iallafall kvar efetr skolan idag med anton och sofia och var på skolans gym, riktigt kul.!! Jag sprang i 30minuter, så jag tycker jag var duktig! Sen blev det lite allt möjligt de resterande 30minutrarna, mage, armar, ryggg o så, det mesta ;) Nu ikväll så ska jag på fysträning med laget, kommer jag upp ur sängen imorogn tro? tveksamt...

El Choco




el choco






"Jag är ledsen min vän", sa mannen och skakade lite sorgset på huvudet, "men jag tror inte du kommer att överleva här inne."

27-årige Jonas Andersson från Kungälv hade i ett desperat försök att bli av med sina skulder erbjudit sig att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplatsen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro, 3 600 meter över havet i Bolivias huvudstad La Paz.
På San Pedro sitter stora knarkhandlare i rymliga tvåvåningsceller med eget kök och badrum, medan fattiga småtjuvar trängs med varandra i iskalla, små betongutrymmen på andra sidan väggen. Över 100 barn bor med sina fäder i cellerna och massor av människor hålls inlåsta i flera år utan att de har fått någon dom.
Det finns inga lås på cellerna eller vakter på avdelningarna. Tillgången på kokain är obegränsad och nästan alla bär vapen.
Jonas Anderssons första tid blev en kamp för livet. Han blev överfallen fler gånger än han kan minnas och tvingades bevittna hur flera fångar knivskars till döds eller torterades av andra fångar.
Men de kaotiska åren på San Pedro blev ironiskt nog också vändpunkten i hans liv. Det var här han slutade med droger, det var här han gifte sig och det var här han blev pappa för första gången.

El Choco är den fascinerande berättelsen om en svensk mans kamp för överlevnad i en galen och främmande miljö, om kärlek mot alla odds, och om ett land i uppror.
För utanför murarna hade ursprungsfolken fått nog av politikernas svikna löften. Hundratusentals människor drabbade gång på gång samman i våldsamma strider med militär och polis, två presidenter vräktes ur sina stolar och till slut var den första indianen i Sydamerikas moderna historia på väg att nå den högsta makten.



heeelt sluut

Ja första skoldagen tog på krafterna, helt slut.. Efetr skolan följde jag med Lina hem en snabbis o fick en omelett, gott faktiskt och riktigt mättande! Kom hem klockan 2, halv tre låg jag på soffan och tänkte läsa, El Choco, spännande och riktigt bra bok som rekommenderas" Klockan 3 gav jag upp, halvsov till 5 då syster kom hem och dte var dags för mat. Sen har jag bara strövat omkring här hemma, jag har kikat lite på utlandsresor faktiskt, skulle vara väldigt skönt just nu!!


090111, söndagsångest

Tränat idag ochnu sitter jag o smaskar i mig en jordgubbspaj, jag lyckades väldigt bra måste jag säga! Imorgon börjar skolan, och det säger allt tycker jag.. Jag tycker inte att jag fått vilat upp mig undrelovet, och ingen riktig juk blev det heller.. Det har gått så otroligt snabbt så jag vet inte vad jag ska ta migf till?!? Inte har jag "hunnit" plugga något heller, så vissa uppgifter har jag hängeandes över mig och ett matteprov på fredag.. Känner mig definitivt inte tillräckligt motiverad för att börja i skolan igen iallafall... Vad ska jag ta mig till`?

Kort sammanfattning

Ja pulkaåkningen med fotbolllslaget var ja, vad säger man. Man blev barn på nytt! Vi körde lite olika tävlingar o grillade korv, självklart var det mycket skratt. Sen skulle vi köra in till stan, jag, Viktoria, Katarina, Malin och anna kunde inte hålla oss utan köpte milkshake på McDonalds innan vi åkte till Ullis. När vi kom dit så blev det Guitar Hero och Singstar resten av kvällen, var fortfarande indelade i samma lag, och ja, det blev oerhört mycket skratt.. En sån kväll behövdes känner jag, blir mer sammanhållning och alla har kul tillsammans, 00.45 blev jag och Johanna hämtade av syster..

pulkagh

detta skrev jag igår innan dator gav upp..

Gårdagen blev superme!! God mat, mycketr godis, singstar, sanning och konsekvens och väldigt bra sällskap, kan det bli bättre!?! Efter tolv någon gång åkte malin h o fisan hem, så då blev det malin anton o lina kvar. När vi hade lagt oss efetr tvåtiden så låg vi och samtalde länge, vid fyra bestämde vi oss för att sova, och då hade vi förlorat malin som blev hämtad mitt i natten för hon skulle till gävle idag, den lilla knäppisen;) SEn måste jag bara tillägga att jag har nog världens smartaste katt, när vi hade lagt oss igår så hörde vi ett mjau, gikc ut o kolla i köket , ingen katt, då kikar jag ut genom mitt sovrumsfönster, där sitter min lilla Trolle!! Öppnade fönstret och han klarade att hoppa in, och det är ganska högt upp..

Idag blir nog inte sämre, ska snart beege mig till Trönbyn för att åka pulka o grilla korv med laget. Ska bli så roligt!! Sedan svidar vi om och kör till stan, käka åizza och spela spel ska vi göra är dte bestämt. Låter det inte trevligt att få spendera resten av dagen med ett gäng knäppa gotjejer!?!


Ja det blev som det blev

Jag ligger på latsidan och uppdaterar inte särskilt ofta måste jag tyvär erkänna, men det är smällar man får ta! Julen är över och det blev inte någon riktig juk direkt, slutade med att det blev jag pappa o Ida. Mamma låg i magsjuka så ingen vågade sig hit.. Men det gick väl ändå, fick några fina julklappar, en sodastream, smycken, hudvårdsprodukter, smink och lite sånt, det tackar vi inte nej till=) På nyårsafton blev det finmiddag hos miss Blad med flickorna för att sedan fara ut till Söderala på fest där jag var till 23.40, då tog jag och en Sara en taxi till stan för att se på fyrvererierna. Kvällen avslutades på gm  innan jag till sist tog bussen hem halv tre. Sen har jag också hunnit med att spela km i futsal, där vårat lag slutade på 4e plats, inga bedårande insatser bjöds det på från våran sida, jo Malin målvakt förstås, hon är nog bäst. Blev utsedd till bäste målvakt, 'är det för tredje gången kanske??!  Gävle har även besökts ett par gånger, och då blev det jeans, tröjor, koftor, mascara o andra onödiga saker, som det ska vara med andr ord=)

Nu ska jag ta och hacka lite grönsaker , får finfrämmande ikväll, ska nämligen ha pyjamasparty"! Hur mysigt låter inte det?!? Vi ska äta tacos och psoppa i oss massa godis och kika på film. Sen ska vi tränga ihop oss på sängar och madrassser. Ska bli jättetrevligt.
.

RSS 2.0