På lördag är det fest

Nu har jag precis tagit ut sista plåten med min goda kakor ur ugnen. ska hoppa in i duschen nu för att sedan fara till Lina o fixas inför kalas. Blir partaj ikväll och den årliga strömmingsleken. Var till stan igårkväll en sväng med julia och kiakde n spektaklet och åt langos,  var liite dött må jag säga men vi hade det trevligt ändå. 

Skolstart och snart helg som tur är

Första dagen i skolan är nu avklarad. Dagen bestod i princi av att få et icke korrekt schema och inhandling av kollegieblock på bokia. Nu har jag kommit hem och väntar på att tiden ska rinna iväg så jag får åka på träning. Dom senaste veckorna har gått otroligt fort. HAr bland annat åkt ålandsfärja med mamma och frida vilket var väldigt roligt. Bus, kundvagnsrace, drinkar och fulla dansande gubbar är välvda dagarna bestod av, och självlart MAAT. Vi åt både middagsbuffe och frukostbuffe, mums=) Kom hem därifrån i fredags, och på lördagen blev det fotbollsmatch, tredje rak vinsten nu! och sedan kräftfiske, mycket mysigt! Sen har veckan bara rullat på. Var till Stockholm men pappa och kikade lite på Täby centrum, kom bara hem med ett linne och nagellacksborttagning. Klockan halv 6 denna kväll hämtade vi Chals och Ida på Arlanda som vart på Aruba 14dagar, så det var två pepparkakor vi mötte upp. Kom hem sent och vi stöp nästan i sng på en gång.. Igår, onsdag, plockade jag och Ida svartvinbär och sen begav jag mig för träning, vilket månag av mina agar består av, men det är häärlig.t. Nu ska jag även försöka fixa någon form av lagfest, så måste komma på massor av lekar=) Hihi. Nej nu ska jag ta coch lägga mig i  Idas Aubahängmatta o läsa Waris bok.   

Bilde från sommaren och Ålandstrippen finner ni på min facebook, I love FB

Live your life

Dags att säga hejdå

Så långt kom jag, känner atr jag är grym på att uppdatera. Imorgon förhppningsvis då jag ska dra helgen lite kortfattat oc vad kommande veck a väntar med för roligheter=) Godnatt

HJÄLP

Nu har jag blivit medtvngad på en skräckupplecelse, ska till Klafors o kika på spökhuset... GAHHH. VILL INTE. Men Hanna har en enorm övertalningsförmåga, så om jag inte syns till imorgon, börja leta. Jag komme dö av skräck!!

Sunday

Ja solen tittatde ju fram ett par sekunder idag, hoppas verkligen på strålande sol imorgon!! Idag så åkte jag med laget och kikade på vår andralagsmatch, blev mäkta sugen på at spela, får ju inte för jag startade förra div 3 matchen.. Fick åka med Mattan sm gjorde en kanoncomeback på topp idag;) Jag o Linneaws fick agera puplik, mycket trevligt och mycket korv! Haha. Sen har jag bara suttit o ruttnat här hemma resten av kvällen, det är såna här kvällar det känns att man är minderårig och inte har körkort, fyy.. Nu ska jag ta gå ut en sväng tror jag, enormt rastlös må jag säga.. Godnatt

Sabato

Nu sitter jag här o kikar ut på regnet som faller från himlen, ska snart hoppa in i duschen för att senae fixa till mig. VI ska nämligen äta middag på Albertina med familjen Lindberg idag. Varje år brukar familjerna Bergman och Lindberg gör en gemensam utfkyckt, och det var i år bestämt att det skulle bli denna dag. Men då är det så att Lovisa var på U2 igår o inte har kommit hem än, så då hann vi inte med att göra någon avancerad utflyckt, för till veckan åker Ida ill Auroba med. Men jag tror det blir mysigt ikväll, trots att jag inte gillar fisk, och det är en fiskrestaurang. Men men. Idag har jag bakat 2sorters kakor som gick hem hos mina provsmakare, "Gud vad mör' o go' dom va!". Det är det enda jag åstadkommit idag, vi var ju ut igår så det blev sent. Jag blev medbjuden på avskedsfest för Karin, så där grillade vi, spelade kubb och hade allmänt trevligt. 
Men något jag undrar, vart tog den svenska sommaren vägen?? Nu vill jag ha solsken resten av lovet, de 2veckor som återstår. 

RSS 2.0