Söndagsinlägg

Det är kallt och soligt ute, en underbar vinterdag emd andra ord. Dock lite för kallt, -15 står termometern på här uppe i Bergesbacken, och vi brukar ha lite mildare än alla andra. Lite sugen på längdskidor, men tror inte jag får något sällskap.. Ska nog åka och hämta sis på E-center sen iallafall, hon var ut igår och for hem med Karin. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Skulle vara kul med något kul, eller hur?!
..
Kikade på film med mor igår, hann med två stycken och Brottskod försvunnen. Åt romerska bågar, drack te och gottade oss i allt möjligt. Nästan en lika bra kväll som myskvällen med sis i fredags! Fredgasfilmen var bäst, Rock STar, igår blev det en till i musiken tecken, Whats Love Got to Do With It, filmen om Tina Turners liv, kanonfilmer.

Today is the day

Det kommer mera, det bara öser ner. MASSOR snö. När ska vädergudarna nöja sig? Jag har då fått nog!! Välkomnar nu snart våren med öppna armar. Blev träning idag iallafall, ett pass Intervall på Söderhamnsgympan med Anna Hägglund som ledare, hon är bäst. Sktkul träning, med Aerobics och styrka. Var lite svårt att hålla koll på alla lemmar där ett tag, snurr!! Har även hunnit med fika x2 på Wayne's idag. En på Lunchen med flickorna, blv en Latte, sedan en Morotskaka med Karin innan träningen! Jag är nog bäst!! =) AHhaha.. Imorse på rasten gick jag och Sanna och köpte romerska bågar på Schell, dom är bara fööör goda, I love them,. sen vill jag bo inne i stan, inte någon som känner sig villig att hyra ut en lägenhet åt mig, GRATIS? . Sov gott

Trög dag

Blev inte mycket till träning idag trots mina storslagna planer. Istället för circelträninge på idrott B blev det långfärdsskridskor, på knölig och snöig is. Men det lär bli kul nästa gång. Tänk er en solig dag med en spoald blank bana på en sjö eller liknande, toppen! Efter skolan satte jag mig på körskolan för att ta itu med teorin , gick väl sådär, som vanligt. EFter detta var det meningen att jag och sis skulle träna dubbelpass, Pump och Aerobic, men sis ville hem och jag skulle inte ta mig hem på något annat vis så nu har jag kört lite träning här hemma istället med min egen kroppsvikt.. Dvs situps, dips, armhävningar, utfall osv. Nu sla jag ta och sova också, men först ska jag se till att min påbörjade etikuppgift hamnar på FirstClass ås jag kan fortsätta i skolan imrgon!!

ny sida


At home

Snart dags för att byta om till träningen på Dinahallen, det lär ju ta sitt lilla tag. SVinkallt är ordet! Dagen har varit ganska okej, började 09.45, och vid 10.30 for jag och Maddis till Vågrbroskolan med Monica och Birgitta för att marknadföra vårt program, gick ju sådär. Det fanns ju för sjutton inga ungdomar där ute i korridoren.. Efetr detta blev det en fika på Waynes ,med alla 4flickcor, jag satt kvar med Lina och pratade ända till min körlektion 15.20. Jag har lyckats boka in nästan varenda körlektion mitt i rusningstrafiken, kan vara både bra och dåligt.. et blir så mycket att hålla reda på, Kent föreslog att jag skulle låna hans glösögon, och det låter ju bra, gör det inte ? Nu har jag käkat mos och körv, ska väl sätta mig medplugget nu, så jag slipper tokplugga imorgonkväll. Ojdå, tänker ni! Jag med, jag ska kanske börja ta itu med alla uppgifter i tid! Får se hur länge jag lyckas. Ungefär lika länge som med mitt nyårslöfte... hihi.
.
.Bara för att jag älskar bilden! =)

Snart läggdags

Men först myskväll med sis. Semlan är uppäten och dipen blandad, nu ska det mysas. Båda två har hunnit med en powernap nu på kvällskvisten också, skulle ta en kvart vid halv 5, 18.00 klev jag upp, och sis en bra stund efter...

Söndag

Att det är skolan imorgon känns inte så lockande.. BLir en lugn dag idag, snart lunch med pappas kusin på besök, tror inte det går en dag utan att vi spenderar ett mål/fika med någon som inte bor i detta hus men som ändå lyckas ta sig in. haha. Hoppas på att syster är sugen på en promenad när hon kommer hem också..
...
Den här helgen har nog varit den bästa på länge, haft det underbart roligt och mysigt med fantastiska människor. I fredags så skulle vi (läs: Sanna Matilda och Jag) fika på waynes, men det hela slutade upp i Matildas kök ute i Norrala, vi satt och pratade och drack te/kaffe flera timmar. Kom hem framåt 22 på kvällen tror jag. Vi hade det så mysigt och det var så skönt att bara få sitta och prata. Lördagen, igår, började kl 13.00 hos Viktorias föräldrar i Trönbyn med pulkaåkning och korvgrillning med laget. jag har världens bästa lagkamrater. Efter 15tiden någon gång började vi dra oss mot stan', vi delade upp oss på olika ställen för att sedan sluta upp hos Viktoria på Norrtullsgatan. Jag och Elin åkte först hem med Lisa och fixade oss, sedan gick vi till restern av flickorna. Vi spelade Buzz, sjöng singstar, hade quiz och beställde Pizza. Vinet flödade för vissa och när "dom stora" som vi så fint uttryckte det skulle till O'Learys åkte vi hem. Jag följde med Emil som var Lisas slav för kvällen, och vi fortsatte att ha kul ända in på småtimmarna. Jag blev besatt av en låt, Ett glas vin med Sanna Carlstedt, Om jag inte vore så oteknisk skulle jag kunna länka låten, men ni får allt leta upp den själv. Tacka vet jag Spotify !! Nu när jag kom hem var det det första jag gjorde, loggade in på Spotten och satte igång min nya älsklingslåt. TAck syskonen Johansson för att ni lyssnar på jäsig musik!!
-.
På återseende

Vilodag

Började dagen med ytterligare en sovmorgon, den tredje denna vecka för att vara exakt. Det är skönt ibland edt med. Inte helt oväntat gick jag i skolan mella 9.00 och 15.30, sedan blev the big city. Mat och fika på Wayne's med Angelica och Jempa, blev en ostgratinerad macka med grillad paprika och kyckling, mums! För att fördriva tiden innan spelarmötet med fotbollen 18.00 gick vi på stan' en sväng, en vit basictröja blev inhandlad, kanon!
Sleep welll

Hur var det nu då?

Jo jag lever vidare, ett ganska roligt liv för tillfället. Om man bortser från den sista terminen på gymnasiet..Beslutsångest, skoltrötthet och lite till sätter lite käppar i hjulen. Men snart blir även lilla jag myndig och då kommer allt bli mycket bättre! Om det ändå vore så väl.. Något jag älskar för tillfället är träningen, fotboll, idrott, friskvård, gym och promenader!!
så här har min senaste vecka sett ut, ungefär iallfall, minns inte vad jag gjorde på onsdgane till exempel! Hiho
v2
mån.Gym 60 min. Promenad 80min
tis. Volleyboll 60 min. Fotboll inomhus90min +4km löpn
ons. minns ej
tors. Gym 60min , Fys, 90min
fre. Gym (active med Linis) 100 min
lör.Fotboll inomhus 90min+ 4km löpn
sön. Promenad 55 min





..
DDen här veckan har inte börjat sämre, igår var jag på gymet på friskvården och idag var jag där  på håltimmen, sen hade jag Idrott B.Igråkväll jade vi även vår första fotbollträning i Dinahallen, med konstgräs. Var lite ovant, och ett litet minus var att jag vred mitt stackars ben som nukan ha ont ibland.. Ajajaj...Nu ikväll har jag mammsen och Iids tagit en promenad. Dessutom har jag varit ganska duktig när det gäller godis och läsk! I fredags tog jag en loka till buffén på Cfl, jag har inte köpt en enda PLOPP sen vi började skolan. Bara det är ett riktigt stort framsteg!!!

..
Nej nu ska jag ta och packa ihop, datorn sitter på laddning i sis rum och hon ska ju upp tidigt, så Toodiloou så länge!

Jaha?

Det blev ju som det blev med uppdateringen... Återkommer imorogn!

Oh Jesus

Var 1vecka och 5dagar sedan senaste uppdateringen. Men jag har en förklaring, jag är trött, o borde inte sitta vid datorn överhuvudtaget, men Facebook har skapat ett beroende, likaså alla de jävkla bloggarna. Jag behöver nu in på avgiftning nummer två, den senaste gick inte så lyckat. Jag och Mamma öppnade en chokladask ikväll igen... HELP ME!!
Nu måste jag lägga mig och sova, för har träning imorgon igen, kör hårt denna vecka, kan ju via er mitt hårda träningsschema på sändag kanske? =)
..
.
Partner sökes för en kväll, lördagen den 16/1..

Så där underbart snuvig

Trodde jag skulle klara mig detta lov, men icke!! Snoret rinner, det kittlas i halsen och jag nyser som aldrig förr. Träningen igår var nog inte det smartaste jag gjort... Hade en väldigt trevlig dag igår, for in till Linis, var så längesen känns det som! Vi gick på bandy, åt god middag och sen bjöd vi in oss själva till Lars och emil där det blev filmtittade och ostbågsätande, de andra åt popcorn och chips;) Pojkarna dumförklsrade oss för att vi missade några oviktiga detaljer i filmen. Var meningen att jag skulle åka hem med syster igen, men hon blev kidnappad av Karin och ERica, de skulle ut på galej!! Haha. Så tog 00.25bussen hem, och vilken trevlig liten promenad det blev så där på kvällskvisten, alldeles ljust ute..
..
..
Nyårsafton var totalt outstanding, bäst hittils, ahha=) Var ute i Ina på middag med järngänget, sedan tog vi bussen till staden, där Backis Karin och jag sprang mpt fyreverkerrierna där vi  skålade i skumpa!! Bra start på 2010. Sedan fick jag springa ifrån Larin, för hon skulle till Stugsund och jag skulle till Määts. Ååå gud så kul jag hade! Kom inte i säng förrän 05.00 efetr nattkäk och lite film.. Vaknade tidigt morgonen efter.. Jobbigt, men kul men roligt sällskap!! Karin och Erica, de gohönorna, hämtade upp mig och Ida för varm choklad, ostbågar ocg finfrukost! Räddare i nöden!! Vi kom inte hem förrän klocka 15 så där dagen efetr. Men det var så mysigt hos Erica så!!!
....
Nu snart hoppas jag på att morfar ska åka hm snart, så att jag kan åka me in till lilla Angelica, vi behöver verkligen en stund tillsammans nu =) Det var också väldigt längesen.. En promenad och kanske en fika står på schemat!! =) Sen någon gång ska jga försöka utvärdera mitt 2009, kan bli spännande, eller dödstrist. Den som lever får se!
jjjjjjlinis

RSS 2.0