John Blund, var är du?

Klockan är alldeles för mycket för att jag ska göra det jag gör nu, skriver en psykologiuppgift som ska in imorogn!! och äter mangosorbet. Men vad gör man inte för att överlver kvällen, psykologin är inte den roligaste, och hur mycket som helst verkar det vara....

Less på inget, less på allt

plugg plugg plugg.. Hur planerar lärare egentligen?!?! Som vanligt är det vääldigt mycket som ska in innan vi slutar och jag orkar inte.. dessutom slutar jag en vecka tidigare än alla andra, för Först ska jag till Sthlm på BRUCE SPRINGSTEEN=D sen åke r jag på stipendieresa till Lugano. Det är verkligen två sakre jag seer fram emot. Lite taskigt att jag missar min kära systers student, det känner jag lite ångest för, och lite lindrigare är att jag missar massa fotboll här hemma. Förmodligen den otroligt spännande matchen mellan Trönö och Team Hudik i DM, jag vill vara med och spela=(

Tur att det finns guldklimpar här i livet med, mina fräna vänner som förgyller mina dagar i skolan, god mat och sötsaker!! Idag gjorde jag en till kladdkaka och en bit med underbart god spraygrädde:. TUR att det är träning ikväll igen..;)



me

En oerhört vacker bild på mig själv från veckan i Ramundberget i påskas, den bjuder jag på;)

godnatt

Ja nu är det nog dags för mig att dejta john Blund, den enda dejt jag har.. Oerhört trött efter en lååång kväll. Kan ju ta och gratulera Norge och Alexander för vinsten, välförtjänt! Nej GODNATT hörrni=)

Nu börjar det snart växa mossa på mig..

Ännu en kväll hemma i Trönö.. Jag tror jag dör..Har börjat lite smått med att växa mossa på mig och snart slår jag rot.. Hur kul är det att sitta hemma med mamma en lördagkväll och kolla på eurovision!?!?! ÖKEN. Nu ska jag ta o käka melon, och vindruvor o klunka trocadero med min kära mor.  Hur kul har du ikväll?

Man tror man vet allt...

Ja även jag kan bli oerhört trött på vissa ting, orkar ej=(  Man ska väl kunna tycka och säga saker utan att det blir kattskit av alltihop. Fuck you säger jag bara! Nu blir det plugg för hela slanten, som vanligt ute i sista stund, måste in med en uppgift imorgon. Börjat sktiva lite för hand, men inget på datorn:S OOOPS!!! hihi, men det är smällar man får ta, eller hur?

GRATTIS till min käraste Angelica som klarade uppkörningen idag, snart så rullar vi runt och upptäcler världen tillsammans! Forever yours my friend=D

jjjjj
Here she comes...
(vet inte hur jag gör "klickbara" små bilder..)

Livet leker må jag säga


Sista april var en kanonkväll, hade underbart roligt=) Den slutade som den slutade men inte lider jag för det inte, jag hae enbart kul!! Under helgen var Hanna hemma, så vi var ute i stugan o myste och så kikade vi på fotboll och grillade, kan det bli bättre? På söndagen åt vi tårta hos vår kära Angelica som nu blivit stor, så snart kan vi åka runt med henne som chaufför!! Veckan som var gick otroligt snabbt så svisch sa det bara så satt jag och Hannapå Simons och Angelicas 18årskalas  i Söderala, otroligt bra kväll tycker jag, vi hade askalaskul=) Dessvärre var den stunder under denna helg som vi kan glömma, fölusten mot Bollnäs i lördags tex, usch.. Men life goes on you know! Nya tag till helgen..

Idag har gått snabbt, började med sovmorgon, sedan svenska, tidig lunch och Sex o Samlevnad uppe på Staffan, HAHA! Slutade tidigt så då gick jag  Linisfinis och Matildus ner på Furan för att ta en fika i solen, det kan man unna sig ibland:) Ikväll är det träning med Fredrik, vår nya tränare från Iggesund, tycker han är riktigt brA,.. hAN har många nya och väldigt bra idéer, men det är lite svårt nu i början, men det går framåt hela tiden=)

Livet leker, det gillar vI=)


bla

RSS 2.0