Helgen

Ja i fredags så skulle jag ocg syster göra tacos, jag började hacka alla grönsaker och när jag började ned salladen så var det något brunt kladdigt mellan bladen. Jag anade oråd, skrek lite och bad ida kika på det. Då skrek jag ännu mer, det var en livs levande larv i mitt sallladshuvud.... Uscha säger jag bara!! Sen så kom A hit, vi kikade på idol och myste. Innan kvällen var över och vi skulle lägga oss så hade både Ida och Lovisa ramlat in. På lördag morgon så blev det en trevlig start, Iggesundsgänget på stereon och en bildörr som inte gick att stänga igen.Men det löste sig tillslut=)  Lovisa ida jag och Matilda åkte till Gävle/Valbo sen, blev inte mycket i mina shoppingkassar, förutom ett par för små jenas:P, känns lit etrist.Men ska dit igen till helgen, niice. Så igår så följde jag med hem till familjen Lindberg och käkade tacos med dom, sedan tittade herr Backman in.. Vi hade det trevligt tycker jag, Lovisa, Johan Fredrik och jag, tänk vad lite sällskap kan göra=)

Imorse blev det fotbollsmatck mot Bergvik, och kan inte säga att vi var sämst, men vi spelade väldigt rörigt ett tag, och hade dåligt med skott. Så När F backman blåste av matchen (han dömde) så stog ded 3-0 till hemmalaget Bergvik, pinsamt Trönö, pinsamt....Blev en tupplur och godisbak nu på efetrmiddagen, har bara slöat, är väldigt trött.. Kanske förkylningen som jävlas med mig.. Nu ska jag ta och fixa lite inför morgondagen, idrottkläder och skolböcker som ska med..

Skola

Ja nu har jag väl typ slutat, har svenska nu men jag är den enda som är klar med alla upgifter. Trevligt.. Sen behöver jag inte gå på engelskan sista timmen heller.. så jag har slutat nu kan man säga, me det går ingen buss förrän 12.00 =( Så nu sitter jag gär och snorar, inge kul. Lina sitter och snorar i rummet bredvid, hon måste skriva ett prov, stackare...


Det snöar väldigt fint ute nu, det tycker jag är  mysigt=)

Får man tycka synd om sig själv?

Det gör jag iallafall.. Jag har ont i min näsa, och är jättesnorig, låter det inte ljuvligt så säg!! Har precis kommit från grannen mor, far och jag, lämnade över en liten julblomma och fikade, det gillas=) Drack ett gott te med honung i, fast jag kände inte smaken så bra... Indian Spice från Lipton tror jag det var. Lila påse var det, rekommenderas!!

Vinterpromenad för några veckor sen med kära syster och Charlie

Nu är det dags?!

För sagan om Olivias stora återkomst!! Förmodligen iallafall.. Kan berätta lite kort vad som hänt under den senatse månaden.
Igår drog jag på mig en förkyllning utav dess like, min näsa känns som Niagarafallen just nu, ser ut att inte bli träning ikväll för min del...
Har haft matteprov, som förmodligen gick bra, får nog reda på det på fredag
Imorgon tror jag att jag har svenska och får reda på mitt slutbetyg i Svenska A, och på tisdag  får jg reda på mitt betyg i engelska A, känns inte lika självklart måste jag säga....
I helgen var jag på party hos miss Blad, det var mycket trevligt och väldigt mycket folk... Bilder finns på bilddagboken=)
Lina har varit sjuk både idag och igår, stackare...
Ja jag har ett väldigt bra minne men kort, så svårt att berätta något mer... Men på ett ungefär iallafall=)
 
En väldigt underbar sak som inträffade var att KAMERAN ÄR TILLBAKA, hämtade den från polisen igår,, jippie=D



                                                                Såg jag ut som en prat?=)

Let it snow

Ja det har kommit snö, och vad säger vi om det ? Jo det är helt UNDERBART, nu vill jag åka skidor=)

En pause?

ja det är vad jag har tagit, som många andra bloggare gör. Jag tog ren pause för att vila upp mig. Men snart är jag tillbaka igen!

RSS 2.0