Nu ska det sovas

Syster är nog även hon sjuk, som mamma... Därför måste jag skynda mig nu, för datorn står på laddning i hennes rum! Träningen idag gick kanon, om man bortser från min blåslagna arm, men det hör till sporten!! =) Historiaprov imorogn, och jag ör inte ett dugg förberedd.. Måste läsa igenom vissa papper nu innan jag ska sova, och hoppas på det bästa. Förhoppningsvis blir det inget supersvårt prov,, om jag känner Per Bergegård rätt!!

Like a virgin

Nu har jag tagit oskulden av Julmusten för i år.. Satt och småpratade med Micke och blev jättesuge på Coca-cola, men då nämde han Julmust, och då kom jag på att mamma håller på att bygga upp ett laget av denna underbara dryck,, så då hämtade jag in en flaska. Sitter nu här och pluggar litem försöker att inte lyssna på pappas tvprogram, nämligen TRAV. Smaskar i mig mandariner/clementiner och dricker julmust, Wasas såklart.

Första advent

Idag ska det kännas att julen är nära, men det gör det inte. Var är snön? Allt är grått, blött, trist och deprimerande.. Jag och pappa var på julmarknad nu på förmiddagen, men det var ingen stämning alls.. Men vi fick med oss lite smått och gott hem iallafall, trots att det inte alls var lika bra kvalité på marknaden som det brukar vara.. Hampfrön till fåglarna, rensade och dammfria vad nu det ska vara bra för. Brända mandlar, som var bland det kladdaigaste och obrända jag någonsin skådat, och lökströmming utifrån Skärså. Ljuset har vi inte ens tänt än, och adventsfikat blev inställt på grund av en febersjuk mor, hon ska jämt till at bli sjuk vid såna här tillfällen. Som julafton förra året, vilket resulterade i att jag pappa och Ida firade jul själv, Tur att Hanna tog med mig upp till Storhogna på juldagen, så jag fick lite mys överjul..
Nu ska jag ta mig i kragen och göra klart några skoluppgifetr som väntar, men först ska jag äta något och göra klart dörrkvastarna Agnetha ska ha. Skulle vilja åka på julskyltningen också, men det är inte lätt nr man är fast ute i TRönö.. 

Sugar sugar

Nu sitter jag och smaskar i mig en uuunderbar kaka, som jag gjort i långpanna. Saffran inuti och glasyr ovanpå, så saftig och good! Fick den av fröknarna Malmsten som verkligen rekommenderade mig till att provbaka den, och inte sade jag nej! Nu väntar jag på Sanna som ska plocka upp mig härute, vi ska ut på äventyr. Vart och hur vet jag inte, men hämtad ska jag bli, om ett tag. Spännande.
Det där med med att påbörja avgiftningsprogrammet har jag lagt åt sidan ett tag. Klarar nog inte av pressen som det skulle innebära just nu. So give me a big box of candy please. Ska bli! Inhandling av dessa godsaker står självklart  med på schemat för kvällen..
Good Evening People!

The weekend so far

Dykining igår igen, masktömning och växelandning stod på schemat! Det gick kanon, jag och Malin var nog bäst på  att dela på en "andningsgrej/mask" , det gick jättebra. Tog undervattensbilder, förut har vi bara kunnat ta genom en ruta ut i vattnet och på land, så det vr lite skojsigt. Lite synd att det var en engångs- och inte en digitalkamera, för nu kommer man inte kunna ha bilderna på datorn, men sånt' är livet! Efter skolan tog jag bussen och för äta och kika på film med J. När vi väl kommit överens om ,eller kunnat bestämma oss om vad vi ksulle äta gick vi till Ica för att handla, och då finns inteTandooripastan, kryddan till kycklingen. Så vi fick krydda så gott vi kunde själva, blev gott tillslut iallafall, trots att vi inte hade någon sås. Sen säger jag bara Alvin an d the Chipmunks, hahha. Störtskön film, jätterolig och verkligen en feelgood-movie! =) Imorse blev det träning, eller imorse var väl att ta i, klockan 12. Jag älskar nog fotboll tror jag, även fats jag inte är världsbäst, men jag kan ju inte vara bäst på allt. Eller hur? ;)
Sen när jag kom hem har jag tagit det lugnt, pysslat lite med "dörrkvastarna" och blivit 250kronor rikare, inte dåligt, och verkligen välbehövligt.. Plånboken gapar tom och snart eller nu börjar det bli dags för att köpa julklappar!! Panik.. Nu väntar jag på att Sanna ska höra av sig, vi ska ut på äventyr ikväll, hoppas att det inte blir något spökhus med pojkarna, mitt hjärta klarar nog inte av det.. Gaah.

Saved by the Bell

Jag har blivit nykär, i en mycket gammal skönhet, nämligen Backyard Babies låt Saved by the Bell, . Lyssnade på den mycket förut, men sen tappade jag bort BB ett tag, men nu är de tillbaka i mitt musikbibliotek igen. Listen to it!!
'
Fjärde passet med Teleperformance avklarat idag också, tråkigt att det knappt är några som kommer.. Men det är ändå jätteroligt! Spinning stod på schemat idag iallafall, Sannapanna och Matildus som höll i microfonen idag, blev ganska svettigt om man säger.. Vår lilla stamkund älskar nog oss, för han har kommit alla gånger hittils, och kommer nog att göra det också.. Han tar i allt vad han har och han är den enda som duschar på plats, lite gulligt sådär. Apropå dusch så passade jag på idag och duschade medan vi väntade på honom, och då kom Lina på den briljanta idéen att hälsa på med kameran medan jag stod där. Det gav många skratt sen.. Hahah, Facebook next eller vad säger du Lina? ;)
jjjjjjlinis
r är hon min lilla fislisa

Jag är snäll

Idag såg jag Bracelet collection UFs armband för första gånegn och I just love them. Så för att vara snäll mot både er och BCUF så länkar jag här =) Enjoy !

Sovmorgon

För andra dagen i rad får jag sova ut, puh! Det är så skönt så. Idag ska vi nämligen till Hudik med klassen, om jag inte fatta fel så ska vi på museum, någon utställning som vi ska titta på. Sen blir vi bjudna på lunch på Åhléns , hoppas det 'r i stil med Café Neon, för jag är nämnligen lite kräsen när det kommer till mat.
Nej nu måste jag klä på mig, för 09,20 ska jag befinna mig i Skettene/ Kolsta, Matildus ska nämligen vara vår chaufför till resecentrum.

Dax för drogavänjingningningding

Jag har ett beroende, som både jag och folk i min närhet lagt märke till och nu börjar det bli allvar. Min kropp har börjat säga ifrån och suget efter just detta växer sig starkare för var dag. Flera gånger om dagen måste jag ta detta gift, på direkt på morgonen, på kvällen och flera gånger under dagen... JAg är totalt sockerberoende, främst av läsk och choklad!! Jag måste ta min familj till hjälp med att det inte ska finnas några sötsaker hemma, men nu börjar mamma bygga upp ett lager med Julmust, sen bakar jag ju massor av gooda julkakor.. Det kommer alltså inte fungera. Men en sak ska jag klara, att inte köpa choklad i skolan, jag gör det nästan varje dag. KATASTROF!! Sen ska jag på tandläkarlärlingens order sluta med läsk. Om det finns i kylen tar jag lite direkt när jag kliver upp, och diekt när jag kommer hem. Senast idag skedde detta fenomen. Coca-cola frå söndagsfikat i kylskåpet, vilket innebar en liter rätt ner i strupen under dagens långa lopp, en Center i skolan och massor av kakor som jag bakat idag.. Please help me! Det som är värst är att jag inte blir tjock av det, utan det kommer äta upp mig inifrån. Det vore mycket enklare om jag började bli fet, för då skulle jag bli tvungen att sluta med denna drog, som jag älskar över allt annat på jorden. För fet, det vill jag då inte bli. Så nu kommer denna blogg handla om min kamp mot mitt drogmissbruk, för beroende det är vad jag är!

Kakorkakor

Har nyss fixat klart mina älskade kolasnittar a la Olivia, supergoda! Så nu sitter jag och smaskar i mig dom medan jag kikar i min nys bok, Kom igång med löpning , fick den av mamma från något jultidningsförlag. Det står allt möjligt roligt i den, kost, träningsprogram och alternativa träningar. En bra bok med andra ord. Ska snart packa väskan för att åka iväg på träning också, skönt att vardagen återgått till det normala, nästan!! Fotboll har allt, lagkamrater, konditionsträning, styrka, koordination och L Y C K A! Det är så roligt. Men får se idag då, har hört att det hade varit jääättemånga nya yngre spelare på träningen förra veckan, och då fick vi så lite speltid. Men vi behövde folk, och folk det fick vi! Får väl se hur klubbarna löser detta lilla problem..
jj

Time for school

Verkar som om skolan aldrig tar slut.. Sista lektionen nu iallafall, engelska B, ska ta fram fakta om en författre för att redovisa muntligt nästa vecka. Gaahgaga. Jag orkar inte just nu, att gå i trean är verkligen inte ojobbigt, det är hur mycket arbete som helst! Ska förmodlgen hem och bröja med lite inlämningsuppgifter som ska in i december någon gång, två i hälsopedagogik och två i Svenska b. Usch o fy. Längtar till helgen, hoppas något roligt händer då! Hannapanna min lilla fis saknar jag lite också, skulle vilja ha tid att hälsa på dig hela tiden min vän!




Blubblubb

Jag är lite suuur på min mor just nu, jag ser nog ut som en citron. Just nu önskar jag att jag hade körkort, inte jättelångt kvar nu, egentligen. Bokade iallafall mina första körlektioner i torsdags, och även riskettan, så det känns att det börjar närma sig. Lördagen, igår alltså, började med en efterlängtad fotbollsträning. Jag och Annika hade även en trevlig stund i bilen dit och hem, tänk vad konstiga människor det finns, och vad konstigt att hon och jag kan ha så kul trots åldersskillnaden! På en gång när jag kom he fixade jag mig från helt ofixad med blött hår på ungefär 40minuter, för sen for vi mot Gävle och 40årskalas, min kusin Anna fyller nämligen 40år, jag vet att det är gammalt, men jag ligger liskom en generation eller två efter. Det var hursomhelst askalaskul, jättetrevligt att träffa kusiner, farbröder och kusinbarn och barnbarn. Pratate mycket med Kusin Irene och kusinbarn Kristin om allt möjligt, resor, framtid och andra roliga saker. Det var hur som helst jättetrevligt och min farbror Rolf hade gjort jäätegoda tårtor efter faster Mainys recept. Åkte strax efetr 22, och då drog jag direkt till lagfesten, som dog när jag kom tror jag. Så Johanna K o jag gick mot bussen som gjorde att jag kom hem vid 01.00, sen soooov jag ut, vaknade imorse av en liten person som skickade sms och tillslut ringde vid 11. Sen har jag ida och Charlie varit på julmarknad och shoppat lite, ätit nu när vi kom hem och nu står städning, plugg och pyssel på schemat=)

23.52

Idag har varit en... rolig. dag=) Sovmorgon, med blomstershopping med madre och hennes kompis! Spenderade drygt six hundres swedish crones. Wonderful! Blev några små filthjärtan, en Hjärtan på tråd, tre vita blommor och två vita amaryllis med handgjorda krukor, o lite annat, det är så mysigt med att shoppa. Sedan blev det hämtmat i Thaivagnen för att sedan bege mig mot Hällåsen och dykning med Idrott B, kulkulkulkul! Tog en biltur maed Malin efetr det och sedan bussen hem. Väl hemma bev det tilla att packa upp väska och sedan börja med maten på en gång, förrär blev Tsatziki, grekiskt bröd o en goood tomatsallad! Jag ska nog bli mästerkocken Olivia när jag blir stor!
Kvällen har bestått av att serva middagagästerna som fortfarande sitter och kacklar där ute vid bordet! Men ack så sköna dom är, tre speciella herrar med tre härliga damer vid sin sida.. Hihi, jag njuter av deras sällskap, för jag har suttit där bredvid och pysslat, gjort 4ståltrådshjärtan ikväll, två till tändsticksaskar o två till blommor. Vackert is the word! Nej nu ska jag återgå till pysslandet, för att sedan åka o träna imorgonbitti, eller ja, klockan 12.
P U S S H E J

23.19

Nu är det kväller, klockan är mycket, jag är trött och jag ligger redan i sängen.. Underbart. Soooovmorgon imorogn också, resten av klassen är lediga men Idrott B kl 12.30, dykning på schemat för andra gången u, kanonkul !
Klar med dykningen och efetrföljande tvagning vid fyratiden kan jag tänka mig, då snabbt hem o hjälpa mor med middagen hon ska servera sina gäster=P Ska bland annat göra tsatziki, tror ni kommer kunna hålla mig ifrån den? Nejnej och åtre nej..!! Sen får vi se vad jag gör, vill inte itta här med en gäng 40taggre,(minst 40). Men på lördagen måste jag ju befinna mig på träningen klockan tolv, så det är det som ställer till problem när jag ska bestämma vad jag ska göra på fredag.. Sen på lördagen ska familjen bränna ner till Gävle för min kusin Annas 40årskalas, ska bara äta tårta hemma hos henne tror jga. Har iaf köpt en orkidée och gjort ett hjärta som vi ska sätta i en Hjärtan på tråd, komer bli jättegulligt.. Sen får vi se om jag joinar barnbordsfesten inne i stan med mina lagkamrater som inte fyllt 18år än, det beror på hur sent det blir och om jag hittar på något annat. Söndagnen blir lugn med julmarknad i Ljusne för att kansk eköpa lite småplock till pyssel. Gr8, kommer bli fint=)
Godnatt

Proveliprovdag..

.. kan man nog säga. Började dagen med nationella prov i Svenska B, uppsats i fem timmar, jag satt 4.. Men jag tror resultatet blev någorlunda bra. Efterdetta satte jag mig med matilda och fikade lite, och pluggade inför nästa prov 14.30, test 1 i ma C.. Första talet, det här kommer nog gå bra, andra,jo men jag klarar mig iallafall. Sen gick det utför, fan jag tror inte det har gått så här dåligt någon gång, jag kunde inte ens prova att lösa vissa uppgifter, för jag fattade nada.. Men om jag har tur, jättemycket tur, så kan jag skrapa ihop till ett godkänt. Aja.
Jag åkte med syster yster hem halv fem iallafall, och då var middagen nästan färdig här hemma, pannkakor, med
b l ä b ä r s s y l t ! Finns det något godare? Efer det så började jag att pyssla, med mina stålstrådsleksaker, så roligt så. Jag har nämnligen bestämt mig för att inte röra något skolmaterial ikväll!!!
Puss och kram och nyp i strjärten

R U B R I K - olivius reflekterar

Varför måste man alltid ha en särskild rubrik? Varför vet jag inte hur man gör klickbara bilder? Varför har jag så tråkig design?
Varför är ett viktigt ord här i världen, tänk vad mycket vi annars skulle missa om vi inte kunde fråga varför!! Våga vara frågvis! Men det finns väldigt mycket som vi inte får, kan eller vågar fråga också. Sådana frågor är ofta djupa, konstiga eller förbjudna, det kanske inte ens finns något svar. Till exempel som frågan "Hur stort är universum?". Jag blir helt absurt irriterad på att det inte finns några svar på dessa frågor, varför finns dom då liksom?? Jag kan inte sluta tänka på hur stort just universum är, så jag ser en framtid som rymdforskare framför mig. Men great, då har jag en förutbestämd framtid efter gymnasiet.
Det går inge bra för mig just nu, jag orkar inte plugga.. Det är roligare att leta musik, hålla sig uppdaterad på facebook och prata med kanonkula människor!

Monday

Helgen vr kanonkul och i torsdags konstaterade jag att jag kan nästan allt, och att jag är bäst. Nej men mina vänner tyckte jag var duktig iallafall, för jag ledde yp hela passet själv. Jag höll i all aerobic o lite av styrkan, det var ju jag som försökt lära min grupp, så jag kunde liksom allt. Men det var roligt, lite synd att jag inte kan klara av att stå "åt fel håll"; med ansiktet mot de som följer my moves, för då  måste jag göra allt åt fel håll, så ga stod med ryggen emot. Men det gick bra ändå, gjorde vissa tabbar men det händer även den bästa, och med tanse på att det var mitt första pass var det nog godkänt!! På torsdag ska jag och the other half instruera i boxercise, kommer nog bli kanonkul. De som tränar har fått lämna önskemål och de hade bland annat med box, s det känns bra=)
Helgen spederar jag uppe i Hede med älsklingshanna som hämtade upp mig med två små pojkar på fredag eftermiddag, hon hade nämligen varot hem o lämnat bilen för lagning, o då skulle Samuel o hans kompis hämta upp oss här i TRönö. Vi har haft en  l u g n  helg kan man säga, mycket tv, mycket film, mycet godsaker och fantastisk sällskap!!  På vägen upp stannade vi och åt på en restaurang i Järvsö, för min del blev det friterad kyckling, och gud så gott det var!! När vi kom upp tll Samuels hus tog vi några ölar, för att sedan kolla läger ner' på byn. Var inget jättedrag men det var trevliga människor iallafall, jag har konstaterat att det finns snygga norrlänningar också. Haha.
Men i fredags dök vi med idrott b också, kalasbyxa vad roligt det var, inte alls svår heller. Förutom att jag inte kunde sjunka till botten förrän jag fick i lite extra vikter i västen. Vi simmade i dykbassängen och tog lite foton, kan kanske lägga ut dom senare när jag fått dom av min lärare=)
Kan man tycka om en .....  bla bla? hihi

Vet ni att det är tisdag idag?

vilket innebär att det är mindre än två veckor kvar till advent. Att det är två dagar till vi har prov i Islam, det är två dagar tills jag aska instruera ett aerobicpass första gången, kanske fem dagar tills Hanna hämtar mig,det är 5dagar till vi ska lämna in psykologiuppgiften, det är 43dagar till julafton och 95dagar tills jag fyller år, tror jag=)
Tiden går så snabbt, jag kanske tjatar om det för jämnan, men det gör verkligen det. Jag hinner inte med.
Träningen rullar på på Söderhamnsgympan, tränar minst en gång i veckan, och nu börjar fotbollen också, häärligt!
Nej nu måste jag sova snart tror jag visst, känner mig lite trött må jag säga, och ryggen smärtar.. Ingen ergonomisk arbetsplats jag sitter vid direkt. Haha. Sen måste jag bara säga att jag älskar glögg och pepparkakor med ädelost på! Verkligen.
Puss och kram skumbanan

RSS 2.0