livet är inte rättvist

Varje dag blir jag påmind om att du inte finns längre, det är snart 2år sedan du gav upp. Jag förstår om du inte orkade längre, så mycket som du genomlidit. Men ändå känner jag att det för tidigt, du och jag var inte färdiga. Jag klarar inte ens av att skriva det här utan att gråta. faaan. Jag vill att du ska vara här, min kära mormor, du är min idol. Var mån om alla och sa aldrig et ont ord om någon. Du försvarade mig alltid, som när morfar och mamma alltid tjatade om att jag inte åt, så sa du bara att de skulle låta mig vara, jag visste själv när jag var mätt. Det värsta är att jag aldrig hann säga hejdå. Jag och morfar skulle hälsa på dig på sjukhuset, men morfar kom aldrig och hämtade mig, istället fick mamma skjutsa hem mig, sedan åkte hon till sjukhuset, jag fick inte följa med, vet du hur arg jag är över det??? Istället fick jag sitta hemma, b ringde och ville prata med pappa, hon sa inget till mig, men pappa var inte hemma. Jag blev helt konstig och började baka din kaka som du alltid brukade få av mig. Andra gången hon ringde var hon tvungen att säga det, jag kunde inte förstå. Jag bara skrek och grät i min ensamhet, vad skulle jag göra. Det var den absolut västa dagen i mitt liv. Nu klarar jag inte av att skriva mer, ser inte ut genom alla tårar.
Inga-Maj Olsson, min mormor, jag kommer alltid älska dig

Får jag vara besviken?

Jag trodde det var spikat, hade avbokat allt. Sen väljer man någonting annat framför ens vän, det känns inte okej. Med tanke på att det var vår enda möjlighet också, det visste du, det har varit bestämt sedan väldigt länge... Jag kan inte vara arg, men ledsen och irriterad, det är vad jag är. Tappade lusten på det, vet inte om jag återfår den. Kommer jag kunna beté mig som vanligt mot dig`? Jag vill inte känna så här, för du är trotsallt en av dom bästa, kanske var det chocken över att blev som det blev. Det kanske går över, men jag hade verkligen sett fram emot det. Har pratat om det sen i somras. Jag hoppas det går över, det hoppas jag verkligen. Jag vill inte sura över något som egentligen är en väldigt världslig sak. Men sluta älska dig, det gör jag aldrig!!!

Yäääh

Idag gick skolan relitivt snabbt, har jobbat med "projektarbetet"om folkhälsa  hela dagen, ett avbrott med ett corepass precis innan lunch. Hur förklarar man för invandrare vad folkhälsa är, och hur det har sett ut i Sverige från 1700talet?? Just det.. Det ska vi göra, presentera en Powerpoint för SFIeleverna, inte hur enkelt som helt kan jag säga!
Aja, blir plugg nu fram till träningen ikväll, lät enormt roligt va?

hahai, läcker pic sen Stockholmsresan i 9:an 

här skriver du din rubrik

Gårdagen var väldigt trevlig, satt mest men var upp och dansadee några gånger=) God mat och trevligt sällskap var det iaf..
Idag har jag promenerat, firat fars dag  , pluggat och ätit ett big meal från hägers, det satt gott i kulan det!!  Nu blir det ,er läxor, men som sagt får skylla mig själv efetrssom jag bara skjuter på det hela tiden.... Blev ingen träning idag, Dalle svara inte, Johanna skulle ej träna och mamma ville inte skjutsa för det skulle bli farsdags"middag" här klockan 2, så då laddar vi inför imorgon istället=)
old pic

Rubrik?

Ja idag är det lördag, och vad väntar resetn av dagen? Jo Trönö iks årliga avslutningsfest för spelarna, ledarna och alla medlemmar=) Så Jempa kommer hit senare för att göre sig iordning, vad ska jag har på mig??? Ingen aning, panik panik panik... Sen har träningarna kommit igång också, har haft träningsvärk sen i tisdag jag.. Måndag- cirkelträning i skolan, promenad och träning på kvällen, tisdag spinning i skolan, onsdag gym i skolan och fridrottsfys med fotbollen, jag kommer bli STARK som ett DJUR=D Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar tills hon kommer, min kavaljer för kvällen, Ska vi ta en svängom på dansgolvet  kanske? ;)

I lördags var det halloween, och vad säger man.. VART ÄR MIN KAMeRA? faaan..

RSS 2.0