Upprörd men ändå nöjd

Ja, som sagt. Hade sluspel i seriestarscupen idag, vi spelade kvartfinal och åkte ut. Som alltid skyller vi förlusten på domaren, men denna gång var det på allvar. Vi hade oavgjort i första halvlek, och efetr cirka 10minuter in i andra så tar våran målvakt bollen, ralar och får en moståndare som landar på hennes huvud. Spelet stannar upp, vårat lag samlas kring M som ligger och gråter på marken. Vi säger åt domaren att blåsa, han lyssnar tydligen inte. Det andra laget puttar då in bollen som sakta rullar mot mål och då blåser han, för MÅL!!! Mitt lag började skrika och säga att han skulle ha blåst för skallskada, vet ni vad han säge då?? "Det finns olika grader av skallskaor, och hon var ju inte avsvimmad!" Jag och flera andra tyckte att han var en idiot. Men vi kämpade trots allt på bra, dessutom saknades det flera ur vår trupp som egentligen skulle varit med. Men det kan jag inte skylla på, men det känns skönt att inte lägga förlusten på mitt samvete.

Jag kom hem vid ett, då städade jag och sen gick jag och mor min ut i rädgården och donade lite, var ju så fint väder. Sen tog vi en promenad, blev riktigt varmt vissa stunder, hoppas det håller i sig=) Efetr våran promenad åt vi, och nu sitter jag här. Ska alldeles strax  ta och packa inför morgondagen, och sen sussa lite..

image12

Cup

Hade fotbollscup idag, vi vann mot Ljusne, förlorade mot mohed och Bollnäs. Fattar nte att vi fick stryk av bollnäs... Menmen, fick spela mittback, och det är inte det jag är van vid kan man säga. Brukar spela ytterback eller yttermitt, så det kändes ovant, men jag var ju inte kass iaf! Nu ska jag ta och äta choklad, vad gör ni en fin kväll som denna?

läggdags

Nu ska jag strax ta och göra mig iordning för min skönhetssömn, har nämligen cup imorgon i Bergvik. Samling 11, så måste upp halv 9 och sätta i mig en brakfrukost! Är lite smått nervös faktiskt, hoppas  det inte är så mycket folk och kollar, då dööör jag...

För övrigt så har jagbeställt ett paket från h&m idag, det var efterlängtat! Men två av de linnena jag ville ha var totalt slutsålda. Det var ett ,med ett dödskalletryck på framsidag och en sidenrosett över ryggen. Det andra var ett vitt med korslagda vita smala bandi en a-linjeformad modell. De var riktigt snygga båda två, så då blev jag besviken:(

Men goodnight folks,

härligt

Är på gott humör nu, har nyss avslutat mitt jitterbuggsbak och städat lite. Dessutom tog jag en promenad, guud så härligt det var. Det var torrt på vägarna, man hörde fåglar, solen gick ner och det var svalt, inte kallt=) Känns att sommaren är på väg
image13Vackert

äntligen fredag

Har nyss ätit, funderar på att at en promenad i solskenet, nu när den äntligen visar sig=) Slutade tidigt i skolan idag, så jag och L gick och köpte körk choklad och satte oss på en bänk nere vid vattnet och myste, satt där drygt en timme. Där satt vi och pratadee, bland annat om i onsdags då vi var skademarkörer åt räddningstjänsten och ambulansen. Fanns nämligen några snygga hjältar som hjälpte oss ut ur de mosade bilarna;) Det var riktigt roligt och annorlunda, hoppa spå att det kommer ett till tillfälle att få vara med! Tredje och sista olyckan låg  jag halft medvetskös i en bil på taket, de fick ta på  mig nacksnydd, ta bort bakdelen på bilen och ta ut mig på en ryggbräda. Skulle faktiskt kunna tänka mig att bli ambulanssjuksköterka, ännu ett alternativ för framtiden. Får se om det finns möjlighe att ha en del av min APU där i tvåan:) hoppas, hoppas.
Näe, nu ska jag ta och göra jitterbuggar, så ha de gott så länge

image10
M Rosén

Nervös?

Lite nervös är jag nog inför morgondagen, ska nämligen vara skademarör för räddningstjänsten. Ska typ sitta i en mosad bil och de ska klippa ut oss. Vi kommer kanske bli sminkade med sår, allt för att verklighetskänslan ska bli så bra som möjligt. Men det kommer säkert bli jätteroligt att få vara med, ett annat plus är att Lina och Matilda också ska vara med=)  Efter det så ska jag hem och snida om, för på kvällskvisten ska jag på domarutbildning, för 7-mannaspel;) Kul det, fast det ör inget krav på att jag måste döma någonmatch, utan det är bara bra att ha gjort den enligt mig. Kanske får bättre förståelse för domare i framtiden, vem vet?

För övrigt så har jag tränat idag igen, varmt var det, men det går snabbt när man har kul. Ska kanske spela cup till helgen, om det är lite folk i laget. Vet inte bad jag vill riktigt. Har typ ingen ledig helg framöver, bara matcher och träningshelger...

Hur kan man göra så?!

Det här inlägget skulle egentligen publicerats igår kväll strax efter 22tiden, men då var det något som krånglade:

Nu har han erkänt att han mördat Engla, 10år. Jag kan inte utrycka med ord, vad finns det för människor egentligen, som kan utföra såna hemska saker. Jag hade inte tänkt säga några svordomar i min blogg, men nu måste jag. Fy fan vilket svin!! Vart är Sverige påväg egentligen? Det mördas folk till höger och vänster och det är personersom bara försvinner. Det finns ju inget jag som privatperson kan göra, skriva inssändaer och så. Funderar seriöst på att göra det. Det måste få ett slut! Våld, mord och försvinnanden hör inte hemma i detta välfärdsland, det tycker inte jag iallafall. Nu skulle det sitta fint med en boxningsäck, så att jag kan få avreagera mig. Man blir ju fär rädd för att gå ut på gatorna/vägarna snart:!!


Gick ju bra det där

vi vann iallafall matchen med 5-0, så nu är vi vidare=) Kallt som sjutton var det också, men det är en världslig sak!

Sitter med en ansiktsmask nu, den ska tydligen hjälpa mot blemmor, får se om det hjälper.?!  Har nyss druckit en smoothie med morfar och min kära syster som blev lite arg på mig tidigare, jag åt upp hela hennes Twix:) Mums på det! Dessvärre så kom jag på att jag även har engelskaläxa, shiit! Så nu sitter jag här och försöker återberätta en text med egna ord:S Jag är inte så bra på det engelska språket, det är ett ämne som jag måste ta tag i, resten flyte r bara på.


söndag

Jaha, då var det söndag igen, alltid lika jobbigt att veta vad som väntar dagen därpå. Plus att  jag fortfarande inte är klar med en Kärleksuppsats. Jobbigt.
Som tur var så kom H hem i helgen, så jag har varit och busat med henne och J fredag och lördag. Myyys=) Vi tjockade oss riktigt rejält:P Chips på fredagen, Donken lördag, godis, potatisgratäng, hallonpaj och glass och som grädde på moset så fick vi goda kakor av G, Hs mamma:D Mums sa jag då!

Nu sitter jag här och tittar ut på det  snöblandade regnet som faller utanför fönstret... Ska strax åka iväg och spela match, DM mot Näsviken. Kan ju alltid hoppas på att det går bra.

Gonatt'


jag ger upp! Nu orkar jag inte hålla mig vaken längre, och definitivt inte skriva något mer på min uppsats...
Men puss på min kära syster iallafall, som fyllde 18år färra onsdagen och hade en kompis här idag. Hon bjöd nämligen på tårta:D såklart så tog jag två jättestora bitar... Jag tror jag är sockerberoende, med tanke på den stora chokladbiten jag ätit idag:S

sov gott

läxa

Sitter och försöker mig på en kärleksuppsats just nu, brist på tankar, fantasi och ord. Så då tröstar jag mig med att äta upp resterna av min "Dark Orange" chokladkaka, mumms. Dessvärre åt jag upp nästan allting på bussen på väg hem, så nu snålar jag så att det ska räcka hela kvällen.


tråkväder

Det snöar för fulla muggar ute, så himla tjatigt. Jag vil ju ha sommar nu! Är så underbart med värmen, blommorna och fågelkvittret som man får uppleva på sommaren. Att få ha klänningar, shorts och linnen och sina flugögon till solbrillor. Det är väl underbart? Men just nu ser det ut som om det dröjer ett tag, tyvärr.... Jag trodde att sommaren var på väg när våren "kom", men jag hade fel för den försvann och vintern är nu tillbaka.. Vi hade till och md tagit undan alla mössor och vantar här hemma, och jag är envis och vägrar plocka fram dom igen!:P
Så nu önskar jag vår och sommar mer än allt annat! :D          image7  

Kväller

Har nyss avslutat en film, "Nätet" hette den, inte överdrivet bra men ändå fängslande=) Ska nog ta och göra mig iordning för min välbehövliga skönhetssömn nu, skööönt det=)
För övrigt så gick matchen idag inte så bra,  förlorade med 4-0 och jag gjorde ingen hjälteinsats direkt. menmen, det är sånt man får leva med!

 Annars så har jag gjort en tårta idag med chokladsmak och marängfyllning. iktigt mummsig, ska ta och bjuda morfar på den imorgon när han kommer på middag=)

lördag

Sitter hos H nu, har sovit här inatt:) myyys. Ska spela fotbollsmatch sen , får väl se hur det går.. Soligt är det ute iallafall, både bra och dåligt,  blir varmt ochh spela;S

okunnig

sitter och försöker snygga till min blogg lite, men det går inte så bra.. Jag är nog mer oteknisk än jag trodde, för jag förstår inte hur jag ska göra för att göra min egen profilsida... OTÅLIG! så nu struntar jag i hur det ser ut=) Förrest har jag lärt mig att lyssna på den bästa enligt vissa, nämligen Lars Winnerbäck , har nyss skaffat fram en skiva som han ganska nyligen släppt. Daugava heter den, och jag erkänner, jag gillar honom skarpt numer. Tidigare var jag en "antilasse", kanske bara av envishet av att inte falla för honom. ,men nu är det försent. Det bästa av allt, jag lider inte utav det=)
image6

nystart=)

det var år och dar sen jag skrev ett inlägg sist, inte för att jag var särskilt aktiv innan heller, men nu tänktye jag försöka mig på bloggandets konst. Det har nästan blivit "Inne" att blogga, alla gör det. Men jag kommer inte skriva som "alla" andra, förhoppningsvis. Jag kommer skriva om allt och inget, kul och trist, och som vått och torrt. Jag vet typ ingenting om mode och skönhet! Nu var det sagt, min blogg kommer att handla om mitt liv.

RSS 2.0