Gud straffar mig

FÖR DET SNÖAR FORTFARANDE!! Vad har jag gjort för att bli behandlad så här? Nu kommer ingen vilja komma ut hit till mig..

Snöstorm..

När ska det sluta snöa? Börjar mer och mer tro på min käre Morfar som bjudit hem oss på midsommarafton, vi ska åka pulka i hans lilla trädgård på bergbacken.. =D Haha. Jag vill inte att det ska vara snöstorm på min födelsedag, och den är imorgon.. Snälla Gud, låt det sluta snöa.. Amen. Jag tänkte att efetrsom det nu är snöstorm, kanske inte alla kan komma hit med alla presenter, så ni kan skicka dom till
Berge 538
826 95 Trönödal
Min önskelista består av
.
17 saker att ge till Olivia:

iPhone
Mac Computer
Löpardress
Joggingskor
Träningsskor
Träningstights
Sängkappa
Underställ
Hårinpackning
Hårspray (en särskild sådan)
Schampo+Balsam (särskilda sådana)
Grå jeansleggings
Googles
Svarta jeansleggings
Presentkort ( Stadium, Intersport, Sia)
Jacka
Sporttop
Tackar på förhand för fint inslagna paket

Long time ago

Skolan rullar på, för fort!! Plugg plugg och studier står på schemat resten av veckan.. Bläh.. Även körkortet börjar närma sig, förhoppningsvis. mEn än så länge är det ett bra tag kvar innan jag rullar fram på vägarna! Hinner inte med så mycket träning den här veckan, fotboll måndag, torsdag, idrott/friskvård tis, tors, fre. På lördag blir det nog ingen träning, för då blir jag SToooooR! =) Hihihi. Blir kalas och senare KALAS. Släkt och grannar dagtid, och mina bästa flickor kvällstid, sedan är det tänkt att de ska få med mig på o´Learys. Kan bli kanonkul.
Apropå fest, har jag varit med om den bästa hittilis i min festande del av livet. Lagfesten med grabbbsen  o damerna i lördags blev BRA. Var på rustkammren mellan 18.00 och 00.00, sedan mathämtining på Kebab House för att sedan gå till Hansson/Ring där trevligheterna fortsatte! =) Kan säga att det blev en mer än lyckad fest, innehållande "Grogg i balja" mycket trevligt folk!!
.

RSS 2.0